Hoe Een Code Toe Te Voegen In 1C

Inhoudsopgave:

Hoe Een Code Toe Te Voegen In 1C
Hoe Een Code Toe Te Voegen In 1C

Video: Hoe Een Code Toe Te Voegen In 1C

Video: Hoe Een Code Toe Te Voegen In 1C
Video: EA IS DEZE SPELERS VERGETEN TOE TE VOEGEN AAN FIFA 20! 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is barcode een van de meest wijdverbreide identificatiesystemen die over de hele wereld worden gebruikt. Het is meestal 13 cijfers lang en geeft belangrijke informatie weer. Voor medewerkers van bepaalde gebieden is het belangrijk dat barcodes altijd bij de hand zijn en hiervoor hoeven ze alleen maar te worden toegevoegd aan het programma dat overeenkomt met het werk, bijvoorbeeld 1C.

Hoe een code toe te voegen in 1C
Hoe een code toe te voegen in 1C

instructies:

Stap 1

Zet de pc aan waarop het 1C-programma is geïnstalleerd. Ga online en ga naar uw browser op https://www.buh-program.ru/component/option, com_docman / task, doc_download /.

Stap 2

Download het bestand Eangnivc.ttf vanaf het opgegeven pad. Kopieer het gedownloade bestand naar de map fonts van uw besturingssysteem. Voor Windows zal deze map Windows / Fonts heten. Na dergelijke acties wordt een speciale code in het systeem geladen. Start het 1C-programma.

Stap 3

Navigeer naar de lettertypemap in het programma. Zoek daar uw bestand op en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Door dergelijke acties voert u de activering uit en kunt u de streepjescode in de toekomst in het 1C-programma gebruiken.

Stap 4

Installeer de streepjescode in de 1C-programmaconfiguratie genaamd "Handel en magazijn". Om dit te doen, moet u de component ActiveBarcode gebruiken. Ga naar de map met de 1C: Enterprise database. Zoek een bestand met de naam Barcod.ocx.

Stap 5

Kopieer het bovenstaande bestand naar de map C: / Windows / System32. Klik op de knop "Start" en ga naar het hoofdmenu. Klik op de knop "Uitvoeren".

Stap 6

Typ de opdracht Regsvr32.exe C: /Windows/System32/barcode.ocx in het veld dat verschijnt. Druk op de knop "OK" om de acties te bevestigen.

Stap 7

Installeer de 2D-barcode op uw computer. Deze code wordt gebruikt in "1C: Boekhouding" om de bijbehorende belastingaangiften af te drukken.

Stap 8

Ga naar het hoofdblad van het programma. Open het tweede tabblad en vink het vakje aan naast het veld "Print 2D-barcode". Klik op de knop "Afdrukken".

Stap 9

Selecteer Alle bladen weergeven of Alle bladen afdrukken. Na dergelijke acties zal het programma automatisch het vereiste bestand genereren en dit omzetten in een tweedimensionale barcode. Deze code wordt verspreid over alle bladen van de aangifte.

Aanbevolen: