Hoe De Potgrootte Te Verkleinen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Potgrootte Te Verkleinen?
Hoe De Potgrootte Te Verkleinen?

Video: Hoe De Potgrootte Te Verkleinen?

Video: Hoe De Potgrootte Te Verkleinen?
Video: Aan de slag Investeren in aandelen: een beginnershandleiding 2024, Mei
Anonim

Het jar-bestand wordt gebruikt om games en applicaties op de telefoon te installeren. In feite is het een archiefbestand dat op de gebruikelijke manier kan worden geopend. U kunt de grootte ervan verkleinen door de grootte van de inhoud te verkleinen.

Hoe de potgrootte te verkleinen?
Hoe de potgrootte te verkleinen?

Noodzakelijk

grafische editor

instructies:

Stap 1

Open het jar-bestand met een archiveringsprogramma dat op uw computer is geïnstalleerd, bijvoorbeeld WinRar. Kies ervoor om de bestanden uit te pakken in een aparte map. Open het in Verkenner en lees de inhoud. Bewerk in geen geval andere bestanden dan afbeeldingen, vooral configuratiebestanden, u kunt het programma of de game eenvoudigweg breken.

Stap 2

Selecteer een afbeelding uit de bestanden en wijzig de kwaliteit of grootte van elk in een grafische editor. Om dit te doen, opent u het met behulp van de menuopdracht "Bestand" en selecteert u vervolgens het verkleinen van de afbeeldingsgrootte of het verkleinen van de kwaliteitsparameters. Sla uw wijzigingen op.

Stap 3

Sla foto's op in hetzelfde formaat dat ze oorspronkelijk hadden. Om de weergave van de extensie in te schakelen, bladert u in de mapeigenschappen op het tweede tabblad door de lijst bijna tot het einde en schakelt u het selectievakje "Verbergen voor geregistreerde bestandstypen" uit.

Stap 4

Pas deze wijzigingen toe en sla ze op, waarna de bestandsrechten voor u zichtbaar zijn. Verander in geen geval de namen van de bestanden die eerder in het archief stonden, het is het beste om de wijzigingen gewoon op te slaan, in ieder geval heeft u altijd een gearchiveerde kopie van de gegevens in de originele parameters.

Stap 5

Bouw het jar-bestand opnieuw op. Mogelijk hebt u hiervoor het programma WinZip nodig. Geef het een jar-extensie. U kunt hetzelfde doen met gewone WinRar, maar het resultaat is altijd beter na gebruik van WinZip.

Stap 6

Houd er rekening mee dat deze manipulaties geen significante vermindering van het archief garanderen, evenals het feit dat het spel gewoon niet start. De beste optie zou zijn om geheugen op uw telefoon vrij te maken door ongebruikte of onnodige bestanden te verwijderen. Voor de meeste moderne telefoons is het ook mogelijk om extra geheugenmodules te gebruiken.

Aanbevolen: