Is Het Mogelijk Om Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Is Het Mogelijk Om Verwijderde Bestanden Te Herstellen
Is Het Mogelijk Om Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Video: Is Het Mogelijk Om Verwijderde Bestanden Te Herstellen

Video: Is Het Mogelijk Om Verwijderde Bestanden Te Herstellen
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

Lange uren gaan voorbij in het pijnlijk typen van saaie tekst. Bewustzijn valt in slaap, vingers worden moe, willen eten, drinken, slapen (benadruk het nodige). Het werk loopt op zijn einde, het langverwachte kussen doemt op. En toen een verkeerde beweging van de pink - het bestand werd gewist en …

Prullenbak voor verwijderde bestanden
Prullenbak voor verwijderde bestanden

De situatie is bekend bij alle pc-gebruikers die de pech hadden om de vruchten van hun arbeid te verwijderen door nalatigheid, een ongeluk of opzettelijk, en vervolgens spijt hadden van wat er was gebeurd. Is er iets dat je kunt doen voordat je wraak neemt op de "zielloze machine" door hem tegen de muur te slaan? Dergelijke gevallen zijn bij werknemers in veel landen voorgekomen. Geen reden om te haasten. Je hebt nog steeds een kans om uit de vergetelheid te komen "Favoriete bestand.doc".

De patiënt is meer levend dan dood

Het systeem slaat als volgt informatie op de harde schijf op. Eerst schrijft het de nodige informatie naar de harde schijf, en dan … markeert het deze sector als leeg. In feite beschouwen alleen de gebruiker en het besturingssysteem deze plek als onbezet. Maar de gegevens zijn er nog, alleen kun je het niet zien. En als er niets voor deze plek is opgenomen, is er een kans!

Adrenaline, afscheiding - we verliezen het

Net zoals het belangrijk is voor de arts op het intensive care-team om werkinstrumenten te hebben, moet u uw eigen noodpakket hebben. En daarin gaat het in de eerste plaats om het programma voor gegevensherstel. Onder hen kunt u adviseren

Elke pc-gebruiker moet een van deze programma's in zijn arsenaal hebben.

• Undelete - klassieke software, bekend bij velen sinds de dagen van DOS. Nu wordt het uiterst zelden gebruikt. Momenteel is het meer een museumantiek dan een handige app.

• Recover 4 All - een krachtig programma dat elke sector tot in het kleinste detail demonteert en alles terugvindt wat je zelf al lang vergeten bent. "Kamt" de harde schijf twee keer, laat zien welke bestanden kunnen worden hersteld en waar het beter is om meteen een overlijdensbericht te schrijven.

• R.saver is een gebruiksvriendelijk programma voor het herstellen van bestanden in FAT-, NTFS- en exFAT-systemen.

• Acronis Recovery Expert Deluxe is een van de krachtigste programma's in dit segment. Hiermee kunt u volledige partities op de harde schijf herstellen als ze zijn verwijderd als gevolg van een gebruikersfout of een storing in de hardware of het besturingssysteem.

• Partitieherstel - flexibele software die zelfs helpt bij het "repareren" van de MBR-partitie (als het u iets zegt), alle bestanden controleert op beschikbaarheid en dode informatie weer tot leven brengt. Vereist bepaalde vaardigheden en wordt niet aanbevolen voor beginners.

Kalm en alleen maar kalm

Als uw informatie niet op de schijf wordt gevonden, haast u dan niet om "zware wapens" te krijgen, bezet de harde schijf met elk uur controles met serieuze programma's.

Herstelsoftware is nutteloos als u uw computer niet hebt gereinigd van virussen.

Soms is het een feit dat sommige virussen mappen of bestanden blokkeren, waardoor ze onzichtbaar en ontoegankelijk zijn voor de gebruiker. Probeer eerst een betrouwbare antivirus te gebruiken. En start dan pas de programma's uit de lijst.

Aanbevolen: