Hoe Bots Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Bots Te Activeren
Hoe Bots Te Activeren

Video: Hoe Bots Te Activeren

Video: Hoe Bots Te Activeren
Video: How To Add A Bot To Discord 2024, Mei
Anonim

Bots zijn spelers die worden bestuurd door "kunstmatige intelligentie". Hun activering is vereist wanneer spelen in de multiplayer-modus niet mogelijk is. Het meest populaire spel met de mogelijkheid om tegen bots te vechten, is Counter Strike.

Hoe bots te activeren
Hoe bots te activeren

instructies:

Stap 1

Start Counter Strike en begin met het maken van een nieuwe gameserver. Klik hiervoor in het startvenster van Counter Strike op de regel "Nieuw spel". Als gevolg hiervan wordt een venster geopend voor het configureren van de parameters van de toekomstige server. Selecteer de kaart waarop de wedstrijd zal plaatsvinden, open vervolgens het tabblad voor het aanpassen van de gameplay-opties en stel de benodigde gameplay-parameters daarin in, zoals de toegewezen tijd voor elke ronde, de "freeze"-tijd voor het begin van elke ronde (in seconden), het startbedrag geld van nieuwe spelers, schade bij het schieten op vrienden en anderen. Klik daarna op de knop OK en wacht tot het spel is geladen. Afhankelijk van het vermogen van de computer kan dit enkele seconden tot enkele minuten duren.

Stap 2

Kies het team waarvoor je gaat spelen. Open vervolgens de Counter Strike-console door op de toets met de Russische letter "E" te drukken. Om bots op een nieuwe server te activeren, schrijft u de code "bot_quota n" in de console, waarbij n het aantal bots is dat op de server wordt geactiveerd. De geactiveerde bots worden gelijkmatig verdeeld over de andere teams, aangezien het aantal spelers in elk team wordt geregeld door automatische balans. Met behulp van speciale consolecodes kun je bots plaatsen die uitsluitend voor een specifiek team zullen spelen. Dus de opdracht "bot_add_ct" voegt één bot toe aan het terrorismebestrijdingsteam en "bot_add_t" voegt één bot toe aan het terroristische team. Bots kunnen ook zonder console worden geactiveerd door in het spel op de H-toets te drukken en de opdracht "Zbot toevoegen" te selecteren.

Stap 3

Je kunt bots op de server zo activeren dat ze allemaal vechten voor één team. Open hiervoor de console en schrijf het commando "mp_limitteams 20" erin. Nu is het maximum aantal spelers in één team twintig. Schrijf daarna de code "mp_autoteambalance 0", die de automatische aanpassing van het aantal spelers in de andere teams uitschakelt. Voeg daarna bots toe met behulp van de methode die in de vorige stap is beschreven.

Aanbevolen: