Hoe Word Je Een Beheerder In Contra

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Een Beheerder In Contra
Hoe Word Je Een Beheerder In Contra

Video: Hoe Word Je Een Beheerder In Contra

Video: Hoe Word Je Een Beheerder In Contra
Video: 🔴 Топ 10 причин ухода из RF Online ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2024, Mei
Anonim

Veel beginnende netwerkspelers in CS1.6 worden bij het maken van hun eigen server geconfronteerd met het probleem van het toewijzen van beheerdersrechten aan zichzelf en andere spelers. Met enige kennis kan dit probleem eenvoudig worden opgelost.

Hoe word je een beheerder in Contra
Hoe word je een beheerder in Contra

Noodzakelijk

hlds.exe of AMX Mod

instructies:

Stap 1

Start eerst de server met hlds.exe. Voer vervolgens het wachtwoord in het veld "RCON-wachtwoord" in om toegang te krijgen tot de console. Voor hetzelfde doel kunt u de andere kant op gaan: voer in de serverconsole in (door naar het juiste tabblad te gaan): rcon_password "mypw". Om te voorkomen dat een van deze procedures de hele tijd wordt herhaald, typt u de regel rcon_password "mypw" in het server.cfg-bestand dat in een teksteditor is geopend.

Stap 2

Nadat u een wachtwoord voor de console heeft ingesteld, start u CS1.6. Schrijf daarna dezelfde regel in de console van het spel zelf: rcon_password "mypw". Om te voorkomen dat deze opdracht steeds wordt herhaald, typt u de regel rcon_password "mypw" in het bestand userconfig.cfg dat in een teksteditor is geopend. Als dit bestand niet in de gamemap staat, maak het dan aan. Nadat u bent ingelogd op de server, gaat u verder naar de serverinstellingen, die alleen toegankelijk zijn voor de beheerder, die u zult zijn. Vergeet niet dat met deze methode slechts één beheerder op de server kan bestaan.

Stap 3

Een andere methode om beheerdersrechten toe te wijzen is door de AMX Mod X-serverplug-in te gebruiken. Nadat u deze hebt geïnstalleerd, opent u het bestand users.ini in de mod-map. Dit object met verschillende uitleg en administratieve commando's kan worden gedownload door de link https://www.mgame.su/files/other_files/users.rar te volgen. Om beheerdersrechten aan spelers toe te kennen, moet u enkele regels in het bestand users.ini bewerken. Je kunt op verschillende manieren gaan, of liever drie.

Stap 4

Als je een Steam-versie van het spel hebt, voer je dit commando in "STEAM_0: 0: 000000" " "aabcdefghijklmnopqrstu" "ce" (waar in de eerste "quotes" je Steam-account-ID invoegt). De tweede methode is geschikt voor eigenaren van nosteam-versies. Voer de tekenreeks "192.168.1.2" " "abcdefghijklmnopqrstu" "de" in, waarbij u in de eerste "aanhalingstekens" uw IP-adres invult. U kunt ook de derde methode gebruiken, waarmee u het beheerdersmenu kunt openen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Voer hiervoor het commando "login" "password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" in.

Aanbevolen: