Een Computer Starten Als Beheerder

Inhoudsopgave:

Een Computer Starten Als Beheerder
Een Computer Starten Als Beheerder

Video: Een Computer Starten Als Beheerder

Video: Een Computer Starten Als Beheerder
Video: Programme als Admin starten 2024, April
Anonim

Soms kunt u een probleem tegenkomen wanneer een bepaald programma beheerdersrechten vereist. Er zijn nog andere redenen die ertoe leiden dat gebruikers zoeken naar een antwoord op de vraag hoe ze als beheerder een computer kunnen opstarten. Er zijn meerdere antwoorden op deze vraag.

Een computer starten als beheerder
Een computer starten als beheerder

instructies:

Stap 1

Veilige modus gebruiken

Dus, als uw computer aan staat, start hem dan opnieuw op. Wanneer de eerste letters en cijfers op een zwarte achtergrond verschijnen, drukt u op de F8-toets op uw toetsenbord. U ziet een scherm met de verschillende manieren om het besturingssysteem op te starten. Selecteer "Veilige modus".

Stap 2

Na het selecteren van het gewenste item, komt u automatisch in het besturingssysteem onder een beheerdersaccount. U hoeft verder niets te doen. Tenzij u wordt gevraagd om een wachtwoord in te voeren, als u dat heeft gevraagd toen u de instellingen voor de "Beheerder"-account wijzigde.

Stap 3

Zonder het welkomstscherm te gebruiken

Als u in plaats van het welkomstscherm het venster "Windows Login" ziet (waar slechts twee velden zijn - "User" en "Password", evenals 3 knoppen - "Ok" "Cancel" "Options"), is alles eenvoudig hier ook. Voer de "Beheerder" in het eerste veld in en het wachtwoord in het tweede. Als u geen wachtwoord heeft opgegeven, laat u dit veld leeg.

Stap 4

Als het besturingssysteem opstart zonder dat u een gebruikersnaam en wachtwoord hoeft in te voeren, doet u dit: wacht tot het bureaublad is geladen, klik op het menu "Start" -> "Shutdown". Selecteer vervolgens in het item "Selecteer de gewenste actie" "Sessie beëindigen …" en klik op "OK". Voer uw gebruikersnaam in, dat wil zeggen "Beheerder" en wachtwoord.

Stap 5

Het welkomstscherm gebruiken

Wacht tot het welkomstscherm is geladen met een lijst met beschikbare accounts, druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl en alt="Image" en druk 2 keer op de Del-toets zonder ze los te laten. Het venster "Windows Login" zou op het scherm moeten verschijnen. Voer nu uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Stap 6

Trouwens, in sommige gevallen kan het beheerdersaccount anders worden genoemd. Meer precies, het wordt hetzelfde genoemd - "Beheerder", maar gespeld in het Engels - Beheerder.

Aanbevolen: