Hoe Cydia Te Russificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Cydia Te Russificeren?
Hoe Cydia Te Russificeren?

Video: Hoe Cydia Te Russificeren?

Video: Hoe Cydia Te Russificeren?
Video: Обход обнаружения взлома Snapchat для iOS 14 - Полное руководство, 2021 г. 2024, Mei
Anonim

Cydia is een applicatie-downloadersoftware die is ontworpen voor jailbreak-apparaten. Volledige toegang tot het bestandssysteem van een iPhone, iPad of iPod Touch, geleverd door de jailbreak-procedure, verklaart de verhoogde functionaliteit en onbeperkte mogelijkheden van applicaties die via Cydia worden gedistribueerd.

Hoe Cydia te russificeren?
Hoe Cydia te russificeren?

instructies:

Stap 1

Klik op het Cydia app store-pictogram om de app te openen en controleer of er belangrijke updates beschikbaar zijn om het programma actief te houden in het onderste deel van het Cydia-venster.

Stap 2

Ga naar het tabblad Beheren en vouw de koppeling Bronnen uit om de bewerking van de applicatie-interface-russificatie uit te voeren.

Stap 3

Klik op de knop Bewerken in de rechterbovenhoek van het programmavenster en wacht tot de rode cirkels naast de lijst met geïnstalleerde opslagplaatsen verschijnen.

Stap 4

Klik op de knop Toevoegen in de negende bovenhoek van het Cydia-toepassingsvenster en typ de waarde apt.iguides.ru in het veld Cydia / Apt-URL invoeren van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 5

Klik op de knop Bron toevoegen om de uitvoering van de opdracht te bevestigen en wacht tot de installatie van de opgegeven repository en de lijst met beschikbare applicaties is voltooid.

Stap 6

Ga naar het tabblad Secties onderaan het programmavenster en zoek de vereiste Rus Cydia-toepassing in de lijst met aangeboden programma's.

Stap 7

Selecteer de Rus Cydia-toepassing en klik op de knop Installeren in de rechterbovenhoek van het geopende programmabeschrijvingsvenster.

Stap 8

Bevestig de installatie van de Rus Cydia-toepassing in een nieuw dialoogvenster en wacht tot het installatieproces is voltooid.

Stap 9

Start Cydia opnieuw om de geselecteerde wijzigingen toe te passen en maak uzelf vertrouwd met de mogelijkheden van de toepassing met behulp van de Russische interface van het programma.

Stap 10

Keer terug naar het tabblad Categorieën in het onderste deelvenster van het toepassingsvenster en selecteer de gewenste categorieën van aangeboden toepassingen.

Stap 11

Ga naar het tabblad Wijzigingen om mogelijke updates voor reeds geïnstalleerde programma's te selecteren en bekijk de nieuwe ontwikkelaarsproducten van de afgelopen dagen.

Stap 12

Gebruik het tabblad "Beheren" om de reeds geïnstalleerde applicaties te beheren en de vereiste repositories toe te voegen.

Stap 13

Zoek naar de gewenste apps, thema's en systeemgeluiden op het tabblad Zoeken.

Aanbevolen: