Automatisch Opslaan Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Automatisch Opslaan Uitschakelen
Automatisch Opslaan Uitschakelen

Video: Automatisch Opslaan Uitschakelen

Video: Automatisch Opslaan Uitschakelen
Video: 19. Automatisch Opslaan en Automatisch Herstellen in Excel – Excel 2013 2024, April
Anonim

Automatisch opslaan is een van de functies van verschillende toepassingen en computerspellen, waardoor u kunt voorkomen dat u gegevens verliest, zelfs als de computer plotseling wordt uitgeschakeld. Als u deze functie echter niet nodig heeft, kunt u deze uitschakelen.

Automatisch opslaan uitschakelen
Automatisch opslaan uitschakelen

instructies:

Stap 1

Schakel automatisch opslaan uit in een van de programma's in de Microsoft Office-suite. Ga hiervoor naar het tabblad "Bestand" van het hoofdmenu en selecteer het item "Opties". Klik op het tabblad "Opslaan". Hier moet u het selectievakje naast het item "Autosave" uitschakelen of gewoon de tijd verlengen waarna het programma deze actie uitvoert.

Stap 2

Stop automatisch met het opslaan van de huidige status van het besturingssysteem. Dit kunt u doen door met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" te klikken en "Eigenschappen" te selecteren. Ga hier naar het tabblad "Systeemherstel". Activeer de optie "Systeemherstel uitschakelen" of verminder de toegewezen schijfruimte om de huidige systeemstatus automatisch op te slaan. Als het minimaal is, worden de gegevens niet langer opgeslagen.

Stap 3

Deactiveer automatisch opslaan in een computerspel. In de meeste van dit soort toepassingen is deze functie op dezelfde manier uitgeschakeld. Ga in het hoofdmenu van het spel naar de instellingen. Selecteer "Overige instellingen". Meestal bevindt zich hier het item dat de automatische gegevensopslag activeert. Schakel deze functie uit. Houd er rekening mee dat bij sommige games de automatische deactivering van het opslaan niet is inbegrepen. Dit zijn in principe die waarin de gegevens met regelmatige tussenpozen worden opgeslagen op de zogenaamde "checkpoints".

Aanbevolen: