Hoe Om Bestanden Te Openen Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Om Bestanden Te Openen Op Een PDA
Hoe Om Bestanden Te Openen Op Een PDA

Video: Hoe Om Bestanden Te Openen Op Een PDA

Video: Hoe Om Bestanden Te Openen Op Een PDA
Video: Documenten van USB-stick naar computer en omgekeerd. 2024, Mei
Anonim

Een PDA is een zakcomputer, hoewel hij erg lijkt op een gewone mobiele telefoon, maar een veel complexer apparaat is. Dit is in feite analoog aan een gewone computer. En net als op een normale computer moeten om verschillende bestanden te openen de juiste programma's op de PDA geïnstalleerd zijn. Op een gewone computer kunt u inderdaad geen tekstdocument openen als er geen teksteditor is geïnstalleerd. Het staat dus op de PDA.

Hoe om bestanden te openen op een PDA
Hoe om bestanden te openen op een PDA

Noodzakelijk

  • PDA met Windows Mobile-besturingssysteem;
  • Java-toepassing
  • Opera Mobiele browser;
  • Adobe Acrobat Reader-programma;
  • Microsoft Office Mobile-pakket; DivX mobiele speler

instructies:

Stap 1

Veel moderne PDA's werken onder het Windows Mobile-besturingssysteem. Aan de hand van haar voorbeeld wordt bekeken hoe verschillende soorten bestanden op een PDA kunnen worden geopend.

Stap 2

De meeste gaming-applicaties hebben een Java-emulatorprogramma nodig om te openen. Om Java-games te openen, hoeft u alleen maar deze applicatie te downloaden en te installeren op uw Pocket PC. Na installatie emuleert het programma Java-bestanden en kun je games spelen waarvoor Java-programma's nodig zijn. Houd er rekening mee dat u programma's specifiek voor het Windows Mobile-besturingssysteem moet downloaden.

Stap 3

Om internetpagina's te openen, moet een geschikte browser op de PDA zijn geïnstalleerd. Download de nieuwste versie van de populaire Opera Mobile-browser. Installeer de browser op uw PDA. Nu zal het openen van internetpagina's geen problemen opleveren.

Stap 4

Om pdf-bestanden te openen, moet ook een geschikt programma op een mobiele computer zijn geïnstalleerd. Het heet Adobe Acrobat Reader. Download deze applicatie en installeer deze op uw PDA.

Stap 5

Een zeer belangrijk onderdeel van een zakcomputer is de mogelijkheid om met tekstbestanden te werken, tabellen en presentaties te maken. Om tekstbestanden te openen en ermee te werken, moet een teksteditor op de PDA geïnstalleerd zijn. Download Microsoft Office Mobile en installeer het op uw Pocket PC. Office-suite voor PDA is qua functionaliteit praktisch niet onderdoen voor Microsoft Office, dat op gewone computers is geïnstalleerd.

Stap 6

Om volledig met muziekbestanden te werken, moet je de speler downloaden. Elke PDA heeft natuurlijk een ingebouwde speler. Maar in de regel opent het niet alle soorten audio- en videobestanden.

Stap 7

Download en installeer DivX Mobile Player. Hiermee kun je alle videobestanden openen. Pocket Player is een goede oplossing voor het openen van geluidsbestanden. Download en installeer het.

Aanbevolen: