Hoe Schermkalibratie Te Omzeilen

Inhoudsopgave:

Hoe Schermkalibratie Te Omzeilen
Hoe Schermkalibratie Te Omzeilen

Video: Hoe Schermkalibratie Te Omzeilen

Video: Hoe Schermkalibratie Te Omzeilen
Video: Omzeil de PirateBay blokkade bij XS4ALL en Ziggo met Tor Browser Bundle proxy (anoniem surfen) 2024, Mei
Anonim

De kleuren van afbeeldingen op een computer worden vastgelegd als combinaties van rood, blauw en groen. Wanneer weergegeven, geeft elke monitor dezelfde kleur anders weer, afhankelijk van de instellingen. Kalibratie wordt uitgevoerd voor correcte kleurenuitvoer. Soms start het automatisch, bijvoorbeeld na het knipperen van apparaten.

Hoe schermkalibratie te omzeilen
Hoe schermkalibratie te omzeilen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Omzeil de kalibratie van het scherm van uw smartphone / PDA, sluit deze hiervoor aan op uw computer en volg de link https://www.unlockers.ru/attachment.php?s=abf88a548cd3dfd3c88c9cefcf9f5763&attachmentid=12942&d=1244832689 en download deze naar een willekeurig archiefbestand, pak de map uit.

Stap 2

Kopieer het welcome.not-bestand ervan naar de hoofdmap van de geheugenkaart van uw apparaat of naar het interne geheugen. U kunt ook een leeg tekstdocument maken, deze opslaan onder de naam welkom en de extensie niet. De kaart moet de naam Opslagkaart hebben. Actieve synchronisatie moet zijn ingeschakeld tijdens de kalibratiefase.

Stap 3

Ga naar de schermeigenschappen, naar het tabblad "Instellingen", start de kalibratie. Of ga naar het register, zoek daar de tak HKEY_LOCAL_MACHINE / HARDWARE / DEVICEMAP / TOUCH. Zoek in deze paragraaf de MaxCalError-toets - standaard is de waarde ingesteld op 10. Wijzig deze in 10.000, afhankelijk van de reactiesnelheid van het scherm van uw apparaat na kalibratie. Op deze manier kunt u schermkalibratie vermijden.

Stap 4

Sluit de PDA met een kabel aan op de computer, start het ActiveSync programma, zet het apparaat aan. Open in het ActiveSync-venster het menu Extra en selecteer de optie Apparaat bekijken. Uw apparaatmappen worden geopend, selecteer de map Mijn documenten en plaats daar het bestand welcome.not. Start vervolgens het apparaat opnieuw op, maar zonder Hard Reset. U kunt ook de kalibratiecyclus afsluiten door de geheugenkaart van het apparaat eruit te trekken en opnieuw te plaatsen.

Stap 5

Als de kalibratie plaatsvindt tijdens de eerste keer opstarten van het apparaat na de firmware, sluit het dan op dit moment aan op de computer, ga naar de map "Startup" en schakel het item "Welkom" uit of verwijder het. Start het apparaat opnieuw op, wacht tot de streep met de "Start"-knop boven het welkomstscherm verschijnt. Houd de volumeknop ingedrukt totdat deze verandert. Dit helpt de kalibratie uit te schakelen wanneer het apparaat is ingeschakeld.

Aanbevolen: