Hoe Inhoud Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Inhoud Te Schrijven
Hoe Inhoud Te Schrijven

Video: Hoe Inhoud Te Schrijven

Video: Hoe Inhoud Te Schrijven
Video: Schrijven: van verslag tot eindwerk - Inhoud handboek 2024, Mei
Anonim

Als u besluit uw eigen website te registreren, heeft u een ontwikkelaarsbedrijf nodig (hierna de Opdrachtnemer genoemd). Maar voordat u contact opneemt met de contractant voor hulp, probeer voor uzelf na te denken - wat u uit uw bron wilt halen. Dienovereenkomstig zullen zowel de technische prestaties als het uiterlijk afhangen van zijn taken. Hier zijn enkele tips over hoe u een technische opdracht voor uw site kunt schrijven, of, eenvoudiger, de inhoud ervan kunt schrijven.

Ten eerste - schrijf de inhoud van uw site
Ten eerste - schrijf de inhoud van uw site

Noodzakelijk

U moet nadenken over de thematische richting van de bron, de services, het doel en de functies ervan

instructies:

Stap 1

Het eerste en zeer belangrijke punt zijn de doelen van uw site. Neem de tijd om erover na te denken. U moet zelf duidelijk begrijpen wat u van uw site wilt en ook de doelen duidelijk omschrijven aan de Opdrachtnemer. Hoe duidelijker en vollediger u de inhoud van deze paragraaf beschrijft, hoe meer mogelijkheden de Opdrachtnemer heeft om het efficiënter te maken en al uw wensen volledig te vervullen.

Stap 2

Het volgende is de doelgroep. Beschrijf in deze paragraaf in detail het publiek dat u op uw site wilt zien: leeftijd, opleiding, vermogen om te betalen. Als u bijvoorbeeld een online winkel voor jeugdkleding opent, zal uw doelgroep jongeren zijn, en als u verzamelwijnen gaat verkopen, zal het publiek ouder en beter af zijn. Het publiek beïnvloedt het ontwerp van de site en de keuze van speciale diensten.

Stap 3

Het volgende inhoudelijke punt zijn de functionele eisen. Eisen zijn onderverdeeld in functioneel en niet-functioneel (speciaal). Om de opdrachtnemer in staat te stellen de taak vollediger en nauwkeuriger uit te voeren, is het nuttiger om de functionele eisen te omschrijven met concrete voorbeelden. Wat speciale vereisten betreft, kunnen dit aanvullende diensten, abonnementen, de mogelijkheid om bijvoorbeeld prijsvragen onder bezoekers of andere interactieve functies te houden, zijn.

Stap 4

Normen. Met betrekking tot dit punt - als u een idee heeft van programmeren, vermeld dan die normen die aanwezig moeten zijn in de technische structuur van uw site. Zo niet, raadpleeg dan een specialist.

Stap 5

Systeem vereisten. Op dit punt moet u de vereisten voor besturingssystemen en geheugen vermelden, dit omvat ook informatie over de fouttolerantie van de site.

Stap 6

Prestaties en aanwezigheid. Beschrijf in deze paragraaf hoeveel gebruikers tegelijkertijd of in een bepaalde periode op de site kunnen werken. Geef ook aan met welke tool je de performance van de resource wilt bepalen.

Stap 7

Beveiliging is een zeer belangrijk inhoudelijk punt. Beschrijf de vereiste methoden voor gegevenscodering, verzending en opslag.

Stap 8

Koppel. Beschrijf de elementen van de gebruikersinterface en hoe ze worden weergegeven.

Stap 9

Dit voltooit het schrijven van de inhoud van uw site - u schreef de belangrijkste inhoud van uw site.

Aanbevolen: