Hoe De Inhoud Op Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe De Inhoud Op Te Maken
Hoe De Inhoud Op Te Maken

Video: Hoe De Inhoud Op Te Maken

Video: Hoe De Inhoud Op Te Maken
Video: Automatische inhoudsopgave maken in Word 2019 2024, Mei
Anonim

Bij de eindbeoordeling van een scriptie of scriptie zijn niet alleen onderzoeksactiviteiten, maar ook de vormgeving van een wetenschappelijk essay volgens GOST van groot belang. Inhoud is het eerste waar de commissie op let bij het controleren van het ontwerp van de cursussen.

Hoe de inhoud op te maken
Hoe de inhoud op te maken

instructies:

Stap 1

De inhoud is de tweede pagina in het proefschrift en volgt direct op de titelpagina. De paginering begint met de inhoud, dit is pagina #2.

Stap 2

De kop "Inhoud" staat in hoofdletters in het midden van de eerste regel van de inhoudsopgave.

Stap 3

De inhoud moet bevatten:

- introductie;

- een genummerde lijst van hoofdstukken en paragrafen die het grootste deel van het werk vormen;

- gevolgtrekking;

- lijst met gebruikte literatuur. Extra items kunnen zijn:

- notities (decodering van verwijzingen in de tekst naar de gebruikte literatuur);

- applicatie (als je statistische gegevens, illustraties, grafieken hebt gebruikt).

Stap 4

Elk punt van de inhoud moet worden aangegeven met een aanduiding van een specifieke pagina in de tekst van een wetenschappelijk essay.

Stap 5

De inleiding, conclusie, bibliografie, aantekeningen en bijlagen beginnen op een nieuwe pagina. In het grootste deel van het werk begint elk hoofdstuk op een nieuwe pagina en de alinea wordt in het hoofdstuk afgedrukt - met de titel, maar op de huidige pagina.

Stap 6

De inhoud, correct geformatteerd volgens GOST, ziet er als volgt uit:

INHOUD INLEIDING ……………………………………………………………. 2HOOFDSTUK 1 ………………………………………………………….. ……… 61.1. ……………………………………………………………………….… 6 1.2. ………………………………………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………….. 141.3. …………………………………………………………………….. 221.3.1. ………………………………………………………………….. 221.3.2. ………………………………………………………………….. 32 HOOFDSTUK 2 ………………………………………………… ………………….. 402.1. ………………………………………………………………………… 402.2. ………………………………………………………………………… 522.3. ………………………………………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………… 64 CONCLUSIE ………………………………………………… …………… 76 BRONNENLIJST ………………………………………….. 81 REFERENTIESLIJST ………………………… 84 BIJLAGE …………………… …… ………………………………… 90

Aanbevolen: