Hoe Maak Je Hallo Klasfoto's

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Hallo Klasfoto's
Hoe Maak Je Hallo Klasfoto's

Video: Hoe Maak Je Hallo Klasfoto's

Video: Hoe Maak Je Hallo Klasfoto's
Video: 4 Makkelijke / Trendy Haarstijlen u0026 Producten | Emma Keuven 2024, Mei
Anonim

Als je foto's van beroemdheden in tijdschriften en op advertenties bewondert, weet dan dat deze sterren het effect van een perfect gladde huid bereikten met behulp van Photoshop, en op dezelfde manier kun je een eersteklas afbeelding maken van je eigen foto, die de moeite waard is eerste cover van een modetijdschrift. U kunt de huid in een foto gladstrijken en hoogwaardige retouches uitvoeren in Adobe Photoshop.

Hoe maak je hallo klasfoto's
Hoe maak je hallo klasfoto's

instructies:

Stap 1

Open eerst de geselecteerde foto in Photoshop en kopieer de hoofdlaag door de opdracht Laag dupliceren te kiezen in het menu van het lagenpalet. Voor het beste effect moet u het gezicht gladmaken en retoucheren zonder de ogen en lippen aan te tasten, die knapperig moeten blijven.

Stap 2

Om dit te doen, schakelt u over naar de modus Snel masker door op de toets Q te drukken. Selecteer het gereedschap Penseel in de werkbalk en stel de gewenste grootte en zachtheid in.

Stap 3

Klik op de D-toets op uw toetsenbord om de standaardkleuren in te stellen en schilder vervolgens met een penseel over het oppervlak van het gezicht, waarbij u een kleinere penseelgrootte kiest voor het schilderen van complexe en kleine paden. Laat de ogen, neusdelen, lippen en wenkbrauwen ongeverfd.

Stap 4

Trek voorzichtig de lijn tussen de huid van het voorhoofd en de haarlijn. Om de Quick Mask-modus te verlaten, drukt u op Q. Keer de selectie om door Omgekeerd te kiezen in het menu Selecteren, klik vervolgens met de rechtermuisknop op de selectie en selecteer Doezelen met een waarde van 10 pixels om de randen van de selectie enigszins te vervagen.

Stap 5

Open nu het filtermenu en selecteer de opdracht Gaussiaans vervagen met een straal van niet meer dan drie pixels. Om de overdreven kunstmatigheid van de gladde huid te voorkomen, opent u het filtermenu opnieuw en selecteert u de optie Ruis -> Ruis toevoegen en voegt u een beetje ruis toe aan de foto in een hoeveelheid van 2,5% met de waarden Uniform en Monochromatic. Je foto is klaar.

Aanbevolen: