Ventrilo Instellen

Inhoudsopgave:

Ventrilo Instellen
Ventrilo Instellen

Video: Ventrilo Instellen

Video: Ventrilo Instellen
Video: 14. Vi Sitter I Ventrilo Och Spelar DotA (Extended Version) 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van breedbandinternettoegang zijn spraakcommunicatieprogramma's alomtegenwoordig geworden. In de overgrote meerderheid van de gevallen worden deze programma's gebruikt om privé-onderhandelingen te voeren met één gesprekspartner. Skype of Google Talk zijn hier geweldig. Maar wat als het nodig is om gelijktijdige intensieve communicatie van enkele honderden mensen te bieden met groepering per kanaal, de mogelijkheid van hiërarchische spraakinteractie en feedback? Hier worden meer zeer gespecialiseerde softwaretools gebruikt. Een daarvan is Ventrilo. Daarom stelt een newbie die in de eerste minuten voor het eerst een topclan op een populaire MMORPG-server betreedt de vraag: "hoe zet je een ventril op"?

Ventrilo instellen
Ventrilo instellen

Noodzakelijk

Ventrilo-programma

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "->" naast de vervolgkeuzelijst "Gebruikersnaam". Het dialoogvenster "Gebruiker instellen" verschijnt.

Ventrilo instellen
Ventrilo instellen

Stap 2

Klik op de knop "Nieuw" in het dialoogvenster "Gebruiker instellen". Voer in het venster "Nieuwe gebruiker instellen" dat verschijnt de gebruikersnaam van de Ventrilo-server in. Klik op de knop "OK".

Ventrilo instellen
Ventrilo instellen

Stap 3

Vul in het dialoogvenster "Gebruiker instellen" de velden "Fonetisch", "Beschrijving" en "Werkmap" in. Deze velden zijn optioneel. In het veld "Fonetisch" kunt u de uitspraak van de gebruikersnaam definiëren. Het veld "Beschrijving" wordt gebruikt om beschrijvende informatie over de gebruiker in te voeren. Het veld "Werkmap" definieert de werkdirectory van de gebruiker. Daarin worden met name bestanden van audiotracks geplaatst die tijdens het opnameproces zijn gevormd. Klik op de knop "OK".

Stap 4

Klik op de knop "->" naast de lijst "Server" in het hoofdvenster van het programma. Het dialoogvenster "Verbindingseditor" verschijnt.

Stap 5

Klik in het dialoogvenster "Verbindingseditor" op de knop "Nieuw". Het dialoogvenster "Nieuwe server instellen" wordt weergegeven.

Ventrilo instellen
Ventrilo instellen

Stap 6

Voer in het dialoogvenster "Nieuwe server instellen" de naam van de Ventrilo-server in. Klik op de knop "OK". Dit is geen serveradres. Deze naam is alleen nodig om een specifieke server in de serverlijst te identificeren.

Ventrilo instellen
Ventrilo instellen

Stap 7

Voer in het dialoogvenster "Verbindingseditor" de parameters in om verbinding te maken met de Ventrilo-server. Voer in het veld "Hostnaam of IP" het symbolische adres van de server of het IP-adres in. Voer in het veld Poortnummer een waarde in voor het poortnummer waarop de Ventrilo-server verbindingen accepteert. Voer in het veld "Wachtwoord" het wachtwoord voor het account in. Al deze gegevens kunnen worden verkregen bij de beheerder of het bedrijf dat een bepaalde server bedient. Vaak worden ze uitgegeven tijdens de registratie, gepubliceerd in het webpaneel voor het beheer van uw account of op de website van de server. Klik vervolgens op de knop "OK".

Aanbevolen: