Hoe De Desktopprestaties Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Desktopprestaties Te Verbeteren
Hoe De Desktopprestaties Te Verbeteren

Video: Hoe De Desktopprestaties Te Verbeteren

Video: Hoe De Desktopprestaties Te Verbeteren
Video: How to Setup Scan to Folder (Canon Copier to PC) 2024, Mei
Anonim

Het Windows Seven-besturingssysteem heeft een interessante functie genaamd "Desktopprestaties beoordelen" als Windows Aero is geactiveerd. Het unieke van deze parameter ligt in het feit dat het systeem het resultaat van deze controle weergeeft, waardoor u een cijfer heeft dat op uw systeem als geheel wordt weergegeven. Deze waarde kan worden gewijzigd. Nee, het wordt niet specifiek gewijzigd door programma's, de verhoging van de coëfficiënt wordt uitgevoerd door de instellingen van het systeem zelf te optimaliseren.

Hoe u de desktopprestaties kunt verbeteren
Hoe u de desktopprestaties kunt verbeteren

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows Seven

instructies:

Stap 1

Aanvankelijk worden de schattingen die het systeem u geeft opgeslagen op uw harde schijf, dus het is heel gemakkelijk om hun waarden te achterhalen of ze handmatig te wijzigen. Het is voldoende om naar het volgende pad C te gaan: WindowsPerformanceWinSATDataStore. Maar de echte verandering in de coëfficiënt kan alleen worden bereikt door de werking van de hele computer te versnellen. Omdat Windows Seven relatief nieuw is, gebruikt het meer computerbronnen dan systemen die een paar jaar geleden zijn uitgebracht. In dit geval kunt u niet alleen proberen een videokaart, processor of RAM te overklokken, maar ook proberen nieuwe componenten voor uw computer te kopen.

Stap 2

De aanschaf van nieuwe componenten is een optionele parameter bij het verhogen van de systeemprestaties. Soms is het voldoende om de stuurprogramma's van de videoadapter bij te werken. Ze kunnen worden gedownload van de officiële website van de fabrikant of met speciale programma's. Van de momenteel bestaande programma's kan Driver Genius worden opgemerkt. Het hulpprogramma biedt niet alleen de mogelijkheid om de stuurprogramma's die op het systeem zijn geïnstalleerd te archiveren, maar ook om hun nieuwste versies te downloaden. Dit programma is handig voor degenen die het model van hun kaart niet kennen.

Stap 3

Als u het model van uw kaart wilt weten, drukt u op de toetscombinatie Win + Pauze, gaat u in het geopende venster naar het tabblad "Hardware" en klikt u op de knop "Apparaatbeheer". In de sectie "Video-adapters" kunt u de naam van uw videokaart lezen. Als u de naam van de adapter kent, kunt u de nieuwste stuurprogramma's van internet downloaden.

Stap 4

Experts op dit gebied zeggen dat dit hoogstwaarschijnlijk een marketingtruc is. Het systeem geeft bewust lage aanduidingen, wat een stimulans is voor de gebruiker bij de aanschaf van nieuwe hardware.

Aanbevolen: