Hoe Alle Pdf-bestanden In één Te Combineren?

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Pdf-bestanden In één Te Combineren?
Hoe Alle Pdf-bestanden In één Te Combineren?

Video: Hoe Alle Pdf-bestanden In één Te Combineren?

Video: Hoe Alle Pdf-bestanden In één Te Combineren?
Video: Hoe PDF-bestanden in één te combineren - GRATIS 2024, April
Anonim

Het samenvoegen van meerdere of veel pdf-bestanden tot één is een procedure die nodig kan zijn om verschillende documenten te ordenen, zowel voor gebruiksgemak als voor gemakkelijker zoeken. Om dit te doen, kunt u een van de verschillende eenvoudige opties gebruiken.

Hoe alle pdf-bestanden in één te combineren?
Hoe alle pdf-bestanden in één te combineren?

instructies:

Stap 1

Voor het eenvoudig samenvoegen van bestanden die hetzelfde formaat hebben, bijvoorbeeld documenten, gebruikt u programma's zoals PDF Split-Merge. Download het door de link https://www.pdfsam.org/?page_id=32 te volgen en het gewenste bestand te selecteren. Installeer de applicatie en start deze vervolgens. Selecteer na de menu-items het programmamenu, dat verantwoordelijk is voor het proces van het samenvoegen van bestanden. Voeg de documenten die u nodig hebt toe aan het werkveld van het programma en stel hun volgorde in, bepaal vervolgens de naam en locatie van het uiteindelijke bestand en start vervolgens het proces.

Stap 2

Als u afzonderlijke pagina's van meerdere pdf-bestanden wilt plakken, gebruikt u Foxit PhantomPDF. Ga naar https://www.foxitsoftware.com/downloads/ en download de versie die bij je past. Met dit programma kunt u niet alleen verschillende documenten knippen en opnieuw lijmen, maar ook tekst en lettertypen bewerken en nieuwe documenten maken. U kunt de pdf ook optimaliseren op basis van de bestandsgrootte en kwaliteit die u nodig heeft.

Stap 3

Het is niet ongewoon om bestanden tegen te komen die zowel tegen afdrukken als tegen bewerken zijn beveiligd. In dit geval moet u ze naar afbeeldingen converteren, de resulterende afbeeldingen vervolgens rangschikken in de volgorde die u nodig hebt en er een pdf-bestand van maken. Dit kan met twee eenvoudige toepassingen - Pdf naar.

Stap 4

Gebruik Pdf naar.jpg"

Aanbevolen: