Hoe Adobe Photoshop Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe Adobe Photoshop Te Registreren
Hoe Adobe Photoshop Te Registreren

Video: Hoe Adobe Photoshop Te Registreren

Video: Hoe Adobe Photoshop Te Registreren
Video: How to Download Photoshop in Pc for Free | 2021 Working Method 2024, Mei
Anonim

Het registreren van Adobe Photoshop-software betekent dat u een licentienummer voor het softwareproduct hebt, evenals een activeringscode die is verkregen op basis van het eerste.

Hoe adobe photoshop te registreren
Hoe adobe photoshop te registreren

Noodzakelijk

telefoon of internetverbinding

instructies:

Stap 1

Installeer Adobe Photoshop op uw computer. Voer bij het starten van het installatieprogramma de licentiesleutel in die op de doos of schijf van de software staat. Als u een licentie hebt gekocht via een online winkel, is het mogelijk dat de sleutel per post naar u is verzonden of op een andere manier door u is ontvangen. Als je deze code niet hebt, koop hem dan op de officiële Adobe-server of via een grote online softwarewinkel, na het downloaden van de programmadistributiekit die je nodig hebt.

Stap 2

Voltooi de Adobe Photoshop-installatie. Start het vanaf het bureaublad of vanuit de lijst met programma's in het menu Start. Wanneer u begint, ziet u een activeringsvenster waarin u moet kiezen hoe het voor u handiger is om een kopie van dit programma te registreren. Nadat u een van deze hebt gekozen, volgt u de instructies in het menu om de activeringscode van de toepassing te verkrijgen.

Stap 3

Voer in het invoerveld van de licentiesleutel het corresponderende nummer van de schijf of van het pakket in, als het niet eerder is ingevoerd of als het vereist is door de adobe photoshop-activeringswizard. Verkrijg een autorisatiecode via telefoon of internet. Voer het in het daarvoor bestemde veld hieronder in en als je alle stappen correct hebt gevolgd en de gegevens zonder fouten hebt ingevoerd, wordt het programma succesvol geactiveerd en kun je het gebruiken.

Stap 4

Bewaar het activeringsnummer van uw programma, dit zal in de toekomst uw tijd verkorten om het te ontvangen tijdens de herinstallatie. Er zijn veel programma's op internet om de activeringscode voor Adobe Photoshop te selecteren, het gebruik ervan is illegaal en een economisch misdrijf. Bovendien bevatten deze hulpprogramma's vaak virussen en kunnen ze uw besturingssysteem beschadigen. Gebruik alleen gelicentieerde exemplaren van de software en download geen verschillende gekraakte Adobe Photoshop-assembly's.

Aanbevolen: