Hoe USB Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe USB Te Ontgrendelen
Hoe USB Te Ontgrendelen

Video: Hoe USB Te Ontgrendelen

Video: Hoe USB Te Ontgrendelen
Video: How to Unlock Samsung Galaxy S10/S9/S8/S8/S7/S6 with a Broken Screen 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig heeft bijna iedereen die een computer gebruikt zijn eigen draagbare USB-stick. Deze populariteit is te danken aan het feit dat het met behulp van dit apparaat erg handig is om de overdracht van verschillende soorten gegevens uit te voeren. Het komt echter vaak voor dat uw favoriete flashdrive na verloop van tijd uitvalt of wordt geblokkeerd. De kwestie van het repareren van de schijf rijst onmiddellijk. Om deze bewerking uit te voeren, moet u bepaalde regels volgen.

Hoe USB te ontgrendelen
Hoe USB te ontgrendelen

Noodzakelijk

PC, EasyRecovery-programma

instructies:

Stap 1

Als uw flashstation op de computer wordt gedetecteerd, maar de opgenomen gegevens er niet op worden weergegeven, is de storing hoogstwaarschijnlijk opgetreden als gevolg van onjuiste verwijdering van de media.

Stap 2

Om het te repareren, moet u speciale software gebruiken.

Stap 3

Het EasyRecovery-programma zal het goed doen.

Stap 4

Als je flashdrive kapot gaat door stroomuitval of thermische overdosis, dan kan het apparaat alleen worden gerepareerd door enkele onderdelen te vervangen. U dient contact op te nemen met een speciaal servicecentrum.

Stap 5

Van tijd tot tijd kunnen zich situaties voordoen waarin de informatie die op het apparaat is vastgelegd met fouten wordt gelezen. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit problemen met de slijtage van flash-geheugen. Om ze te elimineren, moet u alle informatie naar een computer overbrengen en formatteren op laag niveau.

Stap 6

Op dit moment kunnen we met het volste vertrouwen zeggen dat bijna elke USB-drive kan worden hersteld, u hoeft alleen de oorzaak van de storing te weten.

Aanbevolen: