Hoe Maak Je Een ISO-image Van Nero

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een ISO-image Van Nero
Hoe Maak Je Een ISO-image Van Nero

Video: Hoe Maak Je Een ISO-image Van Nero

Video: Hoe Maak Je Een ISO-image Van Nero
Video: create iso image by nero 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken om informatie van dvd's op te slaan. De meest voorkomende hiervan is het standaard kopiëren van bestanden naar de harde schijf. Deze optie is niet universeel, omdat u hierdoor geen belangrijke parameters van het dvd-station kunt opslaan.

Hoe maak je een ISO-image van Nero
Hoe maak je een ISO-image van Nero

Noodzakelijk

  • - Nero Burning Rom;
  • - Dvd drive.

instructies:

Stap 1

Om in de toekomst een exacte kopie van de dvd te kunnen maken, is het aan te raden de gegevens in de vorm van een afbeelding op te slaan. Om zo'n archief te maken, worden speciale programma's gebruikt. Een daarvan is het hulpprogramma Nero Burning Rom. Installeer het opgegeven programma en start uw computer opnieuw op.

Stap 2

Voer de snelkoppeling van het hulpprogramma uit en wacht tot het hoofdmenu wordt geopend. Selecteer dvd in het hoofdmenu. Klik nu op het pictogram "DVD rippen". Wacht tot er een nieuw venster wordt geopend.

Stap 3

Selecteer het tabblad "Opnemen". Zoek het item "Meerdere opnameapparaten gebruiken" en activeer het door het vakje aan te vinken. Klik op het tabblad Kopieeropties. Selecteer uw werkende dvd-station in de kolom Bron.

Stap 4

Ga nu naar het tabblad "Leesopties". Selecteer in de kolom "Profielselectie" het item "Data-dvd" als u geen afbeelding van een schijf met films gaat maken.

Stap 5

Activeer de functie "Lezen met foutcorrectie". Stel in het veld "Pogingenteller" parameter 3 in. Zorg ervoor dat u het selectievakje "Leesfouten negeren" uitschakelt. Het gebruik ervan leidt vaak tot het creëren van een afbeelding van lage kwaliteit.

Stap 6

Klik op de knop Kopiëren. Het veld Apparaat moet twee apparaten weergeven: een echt dvd-station en een beeldrecorder. Plaats de te kopiëren schijf in de schijflade. Klik op de OK-knop.

Stap 7

Wacht tot het maken van de ISO-schijfkopie is voltooid. Dit proces kan meer dan een uur duren. De tijd die nodig is om een schijf te kopiëren hangt af van de geselecteerde leessnelheid en de kenmerken van de schijf.

Stap 8

Installeer Daemon Tools Lite om de inhoud van de schijfkopie te bekijken. Als u het ISO-bestand in de toekomst naar een ander dvd-station wilt branden, gebruikt u Nero en de bijbehorende dvd-rom-functie (ISO).

Aanbevolen: