Hoe Te Herschrijven In Nero

Inhoudsopgave:

Hoe Te Herschrijven In Nero
Hoe Te Herschrijven In Nero

Video: Hoe Te Herschrijven In Nero

Video: Hoe Te Herschrijven In Nero
Video: Boeken van Iris Koops. Het verdwenen zelf. Hoe je leven in eigen hand nemen. 2024, Mei
Anonim

Ondanks de wijdverbreide ontwikkeling van allerlei soorten USB-drives, geven sommige gebruikers nog steeds de voorkeur aan de gebruikelijke cd- en dvd-schijven. Om schade aan deze opslagmedia te voorkomen, is het noodzakelijk om ze correct te kunnen schrijven.

Hoe te herschrijven in Nero
Hoe te herschrijven in Nero

Noodzakelijk

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

De leider onder de programma's op het gebied van het opnemen en herschrijven van schijven is het hulpprogramma Nero. Probeer de schijf ermee te overschrijven. Download het hulpprogramma van de officiële sit

Stap 2

Installeer dit programma op uw computer. Gewone gebruikers wordt aangeraden het Nero Lite-programma te gebruiken.

Stap 3

Voer het bestand NeroExpress.exe uit. Geef in de linkerkolom van het programmamenu het station op dat moet worden geschreven. Selecteer het schijftype (cd of dvd).

Stap 4

Om bestanden normaal naar schijf te schrijven, selecteert u Gegevensschijf. Als u een specifieke methode wilt opnemen, zoals films voor weergave op een dvd-speler, selecteert u een andere optie.

Stap 5

Er verschijnt een venster met de titel "Disc-inhoud" op het scherm. Let op: als er al informatie op de schijf staat, wordt deze mogelijk niet weergegeven in dit venster. Klik op de knop Toevoegen en geef de bestanden op die u op schijf wilt branden.

Stap 6

Als alternatief kunt u de map met de bestanden openen met een verkenner en de benodigde gegevens met de linkermuisknop naar het programmavenster slepen.

Stap 7

Wanneer u klaar bent met het toevoegen van bestanden, klikt u op de knop Sluiten. Druk op de knop Volgende om naar het volgende menu te gaan. Configureer in dit menu de parameters voor de opname en de daaropvolgende status van de schijf.

Stap 8

Specificeer een naam voor de schijf, selecteer de methode en snelheid van opnemen. Let op het item "Toevoegen van bestanden toestaan (multisessie)". Als u dit vakje uitschakelt, is het niet mogelijk om nieuwe gegevens naar deze schijf te schrijven.

Stap 9

Klik op de knop Branden om het schijfbrandproces te starten. Wacht tot de bewerking is voltooid. Na het einde van het proces wordt uw schijf automatisch geopend. Sluit het zelf en controleer de opgenomen bestanden.

Aanbevolen: