Flash Uitschakelen In Opera

Inhoudsopgave:

Flash Uitschakelen In Opera
Flash Uitschakelen In Opera

Video: Flash Uitschakelen In Opera

Video: Flash Uitschakelen In Opera
Video: Запустить Flash Player в браузере Opera после 12.01.2021 | TECHKEY RD 2024, Mei
Anonim

Als browsers zoals Mozilla Firefox en Google Chrome ondersteuning bieden voor het uitschakelen van Flash zonder extra hulpprogramma's te installeren. Dan ziet alles er in de Opera-browser iets ingewikkelder uit.

Flash uitschakelen in opera
Flash uitschakelen in opera

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Open uw browser en ga naar de volgende link: https://operafan.net/component/option, com_remository / Itemid, 72 / func, fileinfo / id, 35 /. Download het bestand, voer een virusscan uit en kopieer het met de rechtermuisknop via het contextmenu.

Stap 2

Als u Opera 8-versies op uw computer hebt geïnstalleerd, sluit deze dan af nadat u alle benodigde gegevens hebt opgeslagen. Open uw lokale schijf en zoek de map met de geïnstalleerde browser tussen de programma's. Ga naar een map met de naam Opera85 en zoek de map met gebruikersvoorkeuren in de map Stijlen. Het wordt meestal Gebruiker genoemd. Plak het eerder gekopieerde gedownloade no_flash.css-bestand daar.

Stap 3

Zoek het bestand OperaDef6.ini in de map en open het met het standaard hulpprogramma Kladblok. Voeg helemaal aan het einde van de lijst in de editor de volgende regels toe: Naam 12 = FlashFile uitschakelen 12 = C: Program FilesOpera85stylesuser

o_flash.css

Stap 4

Start uw browser, open de instellingen en open het tabblad "Geavanceerd". Ga in de inhoudsinstellingen naar het stijlinstellingenmenu, vink alle beschikbare items aan.

Stap 5

Open in het auteursmodusmenu de vervolgkeuzelijst en selecteer het laatste item "Flash uitschakelen". Start de gebruikersmodus en gebruik dit item. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 6

Als u Opera 9-versies hebt geïnstalleerd, voert u de configuratie van de gebruikersvoorkeur van opera uit: config # UserPrefs | LocalCSSFilesDirectory. Kopieer het bestand no_flash.css dat u hebt gedownload naar de map Stijlen.

Stap 7

Start de browser, open de instellingen voor het uiterlijk. Vink in het menu "Stijl" het vakje aan naast het item no_flash.css, pas de wijzigingen toe en sla ze op. Start indien nodig uw browser of computer opnieuw op.

Aanbevolen: