Hoe Avira . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Avira . Te Activeren
Hoe Avira . Te Activeren

Video: Hoe Avira . Te Activeren

Video: Hoe Avira . Te Activeren
Video: How To Install Avira Free Antivirus 2021 2024, Mei
Anonim

Avira antivirussoftware is ontworpen om uw computer te beschermen tegen malware en spam. U kunt het op uw pc installeren als u geen ander antivirusprogramma hebt geïnstalleerd. Om het programma te laten werken, moet het worden geactiveerd.

Hoe Avira. te activeren
Hoe Avira. te activeren

instructies:

Stap 1

Installeer dus AviraAntivir op uw computer. Je kunt het kopen op de officiële website www.avirus.ru. Nadat u de site hebt betreden, klikt u op de opdracht "Kopen". Selecteer in het geopende venster de dichtstbijzijnde regionale vertegenwoordiger. Vul dan het bestelformulier in. Na betaling ontvang je het product. Een actieve snelle internetverbinding is vereist om antivirussoftware te downloaden.

Stap 2

Installeer het op uw computer. Probeer te installeren in de systeemmap van de lokale schijf, aangezien dergelijke software daar moet worden geïnstalleerd. Voor een volledige installatie heeft u een internetverbinding nodig. Bij aankoop kreeg u een activeringscode van vijfentwintig cijfers. Bij het laden van een programma zal het systeem u vragen het in te voeren. Voer het in het daarvoor bestemde veld in en klik op de knop "Volgende".

Stap 3

De installatiewizard zal u vragen om u te registreren voor verdere productactivering, om een herstelsleutel te verkrijgen voor het geval u het besturingssysteem om een onvoorziene reden opnieuw hebt geïnstalleerd. Vul alle velden in. Voer in het veld e-mailadres een echt adres in, anders kunt u de antivirussoftware in de toekomst niet meer herstellen.

Stap 4

Klik op de knop "Volgende" om de installatie van het antivirusprogramma op uw computer te voltooien. U bent begonnen met de laatste activeringsfase. Na enkele seconden laat het systeem u weten dat de installatie is voltooid. Klik op de knop "Voltooien". U ontvangt een e-mail met een link naar uw e-mailadres. Bewaar deze brief alstublieft. Als u Avira opnieuw moet installeren, volgt u de link in de brief en volgt u alle systeeminstructies. U kunt de nieuwe activeringssleutel gratis downloaden.

Aanbevolen: