Hoe Vind Je Een Pagina Op Odnoklassniki

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Pagina Op Odnoklassniki
Hoe Vind Je Een Pagina Op Odnoklassniki

Video: Hoe Vind Je Een Pagina Op Odnoklassniki

Video: Hoe Vind Je Een Pagina Op Odnoklassniki
Video: Cum se sterge pagina odnoklassniki 2024, Mei
Anonim

Vaak scheidt het leven dierbaren en leidt het hen langs verschillende paden. Door de jaren heen willen velen echter weten wat er met hun klasgenoten, familieleden en vrienden is gebeurd. Sociale netwerken, zoals Odnoklassniki, helpen om dit verlangen te realiseren. Het is voor een beginner niet meteen duidelijk hoe je daar de pagina van een vriend of klasgenoot kunt vinden. Het vinden van mensen op Odnoklassniki is eenvoudig genoeg. Hiervoor heb je alleen een internetverbinding en een eigen pagina op het sociale netwerk nodig.

Hoe vind je een pagina op Odnoklassniki
Hoe vind je een pagina op Odnoklassniki

Mensen zoeken in Odnoklassniki

Om de pagina van een klasgenoot in Odnoklassniki te vinden, logt u in op het sociale netwerk door uw e-mailadres en wachtwoord in een speciaal formulier in te voeren. Als je daar nog niet bent geregistreerd, doe het dan zeker, want je kunt al je vrienden van vroeger en nu vinden en nieuwe interessante mensen ontmoeten.

Het sociale netwerk heeft een speciaal zoekmenu waarmee je de persoon kunt vinden die je nodig hebt. Zoek je avatar (foto), zoek de knop "Meer" eronder en klik op het item "Nieuwe vrienden zoeken". Voer de achternaam en voornaam van de gezochte persoon in. Zoeken naar "Odnoklassniki" geeft u alle pagina's die op de site zijn geregistreerd met vergelijkbare gegevens. Maar als de naam gebruikelijk is, zal het vrij moeilijk zijn om tussen de gevonden mensen te navigeren. Om een persoon nauwkeuriger te kunnen zoeken, voert u ook andere informatie in die u over de persoon weet:

- leeftijd;

- het beoogde woonland;

- stad.

Als u een persoon in Odnoklassniki niet op naam en achternaam kunt vinden, wanhoop dan niet. Misschien staat de gezochte persoon onder een andere naam geregistreerd of zit hij helemaal niet op dit sociale netwerk.

Een klasgenoot vinden in Odnoklassniki

Als u uw vriend van school op het sociale netwerk wilt vinden, geeft u naast de hierboven beschreven gegevens de plaats van zijn studie op in de zoekopdracht. Klik dan op de zoekknop. Daarnaast kun je informatie over je school en studietijd in je profiel invoeren en misschien vindt je klasgenoot je pagina zelf.

Je kunt ook een groep voor je school zoeken en, door lid te worden, schrijven dat je op zoek bent naar je klasgenoot.

Als je de persoon met wie je in Odnoklassniki hebt gestudeerd niet kunt vinden met behulp van standaardmethoden, probeer dan je andere vrienden uit het schoolleven te vinden. Misschien is je vriend hun vriend, of weten ze iets over zijn lot.

Hoe vindt u uw pagina in Odnoklassniki

Als je je hebt geregistreerd op een sociaal netwerk om iemand op Odnoklassniki te vinden, wil je waarschijnlijk weten hoe je pagina eruitziet voor je vriend. U kunt uw pagina op Odnoklassniki vinden zonder in te loggen op een sociaal netwerk. Ga hiervoor naar de site people.yandex.ru, voer uw voor- en achternaam in de zoekbalk in (indien nodig en andere gegevens), markeer het sociale netwerk waarin u wilt zoeken en ontvang het gewenste resultaat. Trouwens, via deze service van Yandex kun je niet alleen naar pagina's van mensen zoeken in Odnoklassniki, maar ook op andere sites voor communicatie. In dat geval hoeft u zich daar niet te registreren.

Aanbevolen: