Een Pagina Herstellen In Odnoklassniki

Inhoudsopgave:

Een Pagina Herstellen In Odnoklassniki
Een Pagina Herstellen In Odnoklassniki

Video: Een Pagina Herstellen In Odnoklassniki

Video: Een Pagina Herstellen In Odnoklassniki
Video: Как создать подарок в Одноклассниках - Видеоурок 1.1. 2024, Mei
Anonim

Het sociale netwerk Odnoklassniki biedt volop mogelijkheden voor communicatie met vrienden en familie. U kunt foto's en video's op uw pagina uploaden, interessante notities en recepten op het netwerk delen, aankopen doen en nog veel meer. Soms komt het voor dat je geen toegang hebt tot je profiel. Hier zijn veel redenen voor, waaronder het blokkeren ervan. Als je niet weet hoe je een pagina in klasgenoten moet herstellen, moet je deze instructie zeker lezen.

Een pagina herstellen in Odnoklassniki
Een pagina herstellen in Odnoklassniki

Om een pagina in Odnoklassniki te herstellen, moet u eerst bepalen wat ermee is gebeurd. Als je geen toegang hebt tot je profiel, kunnen er verschillende redenen zijn:

- u heeft zelf uw pagina verwijderd;

- je bent geblokkeerd door de administratie van het sociale netwerk;

- u uw gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd invoert.

Hoe een verwijderde pagina in Odnoklassniki te herstellen

Het is bijna onmogelijk om per ongeluk een profiel in Odnoklassniki te verwijderen, dus als u het zelf hebt gedaan, kunt u uw gegevens en informatie die in uw account zijn geplaatst helaas niet retourneren.

U kunt proberen te schrijven naar de ondersteuningsdienst van het sociale netwerk, maar het is onwaarschijnlijk dat zij u kunnen helpen bij het herstellen van uw profiel, aangezien u een bewuste beslissing hebt genomen door de diensten van de site te weigeren.

Aangezien het onmogelijk is om een verwijderd profiel te herstellen, kunt u alleen een nieuw account aanmaken. Als je je pagina minder dan drie maanden geleden hebt verwijderd, dan heb je om je opnieuw te registreren ook een nieuw mobiel telefoonnummer nodig, aangezien dit aan het oude profiel is gekoppeld.

Als je je profiel niet hebt geblokkeerd, maar gewoon informatie over jezelf hebt verwijderd, dan weerhoudt niets je ervan om de benodigde gegevens opnieuw vanaf je computer in het systeem in te voeren. Om dit te doen, hoeft u alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden.

Hoe een gehackte pagina in Odnoklassniki te herstellen

Vaak stelen aanvallers wachtwoorden van sociale media-accounts om namens de gebruiker spam naar vrienden te sturen met advertenties, links naar malware of frauduleuze schema's.

Als je geen toegang hebt tot Odnoklassniki, hebben ze hoogstwaarschijnlijk je wachtwoord gewijzigd.

Het is vrij eenvoudig te herstellen en te wijzigen, waarna u veilig terug kunt naar uw pagina.

Als u uw account aan een telefoonnummer hebt gekoppeld, moet u op de hoofdpagina van het sociale netwerk de link "Wachtwoord of login vergeten?" en klik erop.

Er wordt een formulier voor u geopend waarin u uw mobiele en beveiligingscode moet invoeren, zoals weergegeven in de afbeelding. U ontvangt een wachtwoord om in te voeren in een sms-bericht.

Als u uw gebruikersnaam van de pagina in "Odnoklassniki" niet meer weet, kunt u in plaats daarvan ook de gekoppelde cel invoeren, dit zal u helpen uw profiel in te voeren.

Het komt ook voor dat er alleen toegang is tot de e-mail waarvoor het account is geregistreerd. U moet op dezelfde manier handelen als in het vorige geval, alleen in de vorm van het herstellen van de toegang om dit adres in te voeren in plaats van de telefoon. Nadat u op de knop "Doorgaan" heeft geklikt, komt er een e-mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen in uw mailbox. De brief bevat ook een code die moet worden ingevoerd bij het wijzigen van de accountbeveiliging.

Door naar de Odnoklassniki-website te gaan, kunt u een nieuw wachtwoord invoeren. Houd er rekening mee dat het minimaal acht tekens lang moet zijn en niet alleen letters, maar ook cijfers moet bevatten.

Hoe een oude pagina in Odnoklassniki te herstellen

Als uw account lang geleden is geregistreerd, maar u bent daar niet heen gegaan, dan zijn hoogstwaarschijnlijk de gebruikersnaam en het wachtwoord verloren. Gelukkig is dit niet onherroepelijk. U kunt het wachtwoord van de pagina herstellen als u toegang heeft tot de e-mail waarop het is geregistreerd of tot de telefoon die aan het profiel is gekoppeld.

Op de bovenstaande pagina wordt in detail beschreven hoe u het wachtwoord kunt herstellen.

Als uw telefoonnummer of e-mailadres is gewijzigd, kunt u proberen contact op te nemen met de sitebeheerders via de ondersteuningsservice. Om hen te helpen de toegang tot de pagina te herstellen, moet u bewijzen dat u de eigenaar ervan bent.

Hoe een pagina in Odnoklassniki te herstellen als deze is geblokkeerd

Het komt voor dat profielen op een sociaal netwerk worden geblokkeerd vanwege overtreding van de regels van de site. Een van de meest voorkomende is het verzenden van spam naar gebruikers.

Als uw pagina is gehackt en er spam is verzonden, kunt u de toegang tot het geblokkeerde profiel herstellen door contact op te nemen met de ondersteuning.

Ga hiervoor als volgt te werk:

- ga naar de hoofdpagina van de site door op het logo te klikken;

- verplaats de cursor naar de onderkant van het scherm en zoek daar het item "Regelgeving";

- selecteer het item "Contact opnemen met ondersteuning";

- vul uw gegevens in in het venster dat opent;

- geef het juiste e-mailadres aan waarop het antwoord moet komen;

- selecteer de optie "Profiel geblokkeerd of verwijderd" in de lijst met onderwerpen voor behandeling;

- stuur het ingevulde formulier op.

In de komende 48 uur zult u een antwoord moeten ontvangen, waaruit u leert hoe u een pagina in Odnoklassniki kunt herstellen.

Aanbevolen: