Een Pagina Sluiten In Odnoklassniki Close

Inhoudsopgave:

Een Pagina Sluiten In Odnoklassniki Close
Een Pagina Sluiten In Odnoklassniki Close

Video: Een Pagina Sluiten In Odnoklassniki Close

Video: Een Pagina Sluiten In Odnoklassniki Close
Video: Как звонить в Одноклассниках? Первый урок | Complandia 2024, Mei
Anonim

Steeds meer mensen over de hele wereld gebruiken sociale netwerken om te communiceren. Maar er zijn ook mensen die de constante aandacht van kennissen en onbekende vrienden op internet beu zijn. Niet iedereen kan besluiten een pagina te verwijderen, dus in een dergelijke situatie is het de moeite waard om te leren hoe u een pagina in Odnoklassniki sluit.

Hoe een pagina op Odnoklassniki te sluiten
Hoe een pagina op Odnoklassniki te sluiten

Gesloten pagina in Odnoklassniki: wat u wel en niet kunt bekijken

Als u de pagina in Odnoklassniki sluit, kunnen alleen vrienden ernaartoe gaan en alle informatie in uw profiel zien. Onbevoegde gebruikers van het sociale netwerk kunnen uw persoonlijke gegevens niet inzien. Regelmatige bezoekers kunnen alleen de miniatuuravatar zien met de laatste opmerkingen eronder, de achternaam met de voornaam en de huidige status. Om andere paginagegevens te bekijken, moet u toevoegen als vriend.

Vreemden kunnen je ook geen berichten schrijven en cadeaus sturen. U kunt alle functies van het sociale netwerk gebruiken.

Wanneer u betaalt voor een privéprofiel, kunt u uw privacy-instellingen wijzigen en zelfs de pagina sluiten voor zoekopdrachten.

Hoe een pagina in Odnoklassniki te sluiten: instructies

Om een gesloten pagina op het sociale netwerk Odnoklassniki aan te maken, moet u uw persoonlijke account opwaarderen.

Bekijk de secties onder je hoofdfoto om de optie te vinden om je profiel in het menu te verbergen. Helemaal onderaan vind je de knop "Meer". Door op het item te klikken om de instellingen in de vervolgkeuzelijst te wijzigen, gaat u naar het menu met persoonlijke pagina-instellingen. De knop die je nodig hebt heet "Profiel sluiten". Klik erop en bevestig uw keuze wanneer een nieuw venster verschijnt met de tekst "Sluiten".

Als u niet genoeg saldo op uw account heeft, zal het systeem aanbieden om het aan te vullen. Om een pagina in Odnoklassniki te sluiten, moet u 25OKs invoeren. OK is de interne valuta van dit sociale netwerk.

Om OK te krijgen, voert u uw mobiele telefoonnummer in waarop u de activeringscode wilt ontvangen en volgt u de instructies van de telecomoperator en de site.

Is het mogelijk om een pagina in Odnoklassniki gratis te sluiten?

Het is niet mogelijk om een profiel op een sociaal netwerk volledig te beschermen tegen het gratis bekijken door onbevoegden, maar zonder betaling kunt u albums met foto's sluiten, de ontvangst van berichten beperken. Het is onmogelijk om een pagina in Odnoklassniki volledig te sluiten van pagina's die u niet als vrienden hebt toegevoegd.

Aanbevolen: