Hoe Kompas 3D Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Kompas 3D Te Verwijderen
Hoe Kompas 3D Te Verwijderen

Video: Hoe Kompas 3D Te Verwijderen

Video: Hoe Kompas 3D Te Verwijderen
Video: Развертка пера шнека в Компас 3D. Шнек в Компас 3D 2024, Mei
Anonim

Wanneer u Compass 3D deïnstalleert, ondervindt u vaak problemen met het onvolledig verwijderen van installatiebestanden, die vervolgens automatisch worden gestart wanneer het besturingssysteem opstart.

Hoe kompas 3D te verwijderen
Hoe kompas 3D te verwijderen

Noodzakelijk

Totaal Uninstall-programma

instructies:

Stap 1

Verwijder Compass 3D met behulp van de standaard hulpprogramma's van het besturingssysteem. Open hiervoor het menu Programma's toevoegen/verwijderen in het configuratiescherm en selecteer de overbodige in de lijst die wordt geopend. Klik op het item aan de rechterkant "Verwijderen" en verwijder de installatie volgens de instructies. Selecteer desgevraagd verwijderen met volledige verwijdering van gebruikersgegevens en programmamappen.

Stap 2

Verwijder alle inhoud met betrekking tot de externe Compass 3D uit de map Program Files. Open de opstartlijst in het menu Start en kijk of er een installatieprogramma is. Als die er is, verwijder deze dan via het contextmenu. Open uw computerzoekopdracht, vind bestanden en mappen met de naam HASP, ASCON, KOMPAS. Verwijder ze.

Stap 3

Start de Register-editor door het hulpprogramma Uitvoeren te openen vanuit het menu Start en Regedit in de regel te typen. Er zou een groot venster op het scherm moeten verschijnen met aan de linkerkant een mappenboom. Zoek daarin records die HASP, ASCON, KOMPAS in hun naam bevatten. Gebruik de toetsencombinatie Ctrl + F om in het register te zoeken. Start je computer opnieuw op.

Stap 4

Als u niet over de vaardigheden beschikt om met de Windows Register-editor te werken, download dan speciale programma's om programma's volledig van uw computer te verwijderen met een volledige opschoning van registervermeldingen. Er zijn veel van dergelijke programma's, een van de meest effectieve is Total Uninstall.

Stap 5

Download ook een programma om uw computer te optimaliseren, dat periodiek het register van het besturingssysteem opschoont, onnodige bestanden verwijdert die overblijven na het verwijderen, enzovoort. Deze bestanden zijn meestal onzichtbaar, maar als ze veel ophopen, kunnen ze het systeem laden en veel ruimte op de harde schijf in beslag nemen. Ook hebben onnodige vermeldingen in het register vaak een negatief effect op de systeemprestaties.

Aanbevolen: