Het Belastingbetaler-programma Bijwerken?

Inhoudsopgave:

Het Belastingbetaler-programma Bijwerken?
Het Belastingbetaler-programma Bijwerken?

Video: Het Belastingbetaler-programma Bijwerken?

Video: Het Belastingbetaler-programma Bijwerken?
Video: Patiëntdossier bijwerken 2024, Mei
Anonim

De 1C-softwareontwikkelaars brengen meerdere keren per jaar updates uit om uw software in overeenstemming te brengen met de wet en fouten die van tijd tot tijd optreden, te elimineren. Door het programma te kopen, krijgt u tegelijkertijd toegang tot downloadbestanden in het updatesgedeelte van de website. Als de internettoegang beperkt is, kunt u een cd met het bijgewerkte programma kopen op het kantoor van het bedrijf.

Hoe het programma te updaten
Hoe het programma te updaten

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - geregistreerde geïnstalleerde software "1C: Belastingbetaler";
  • - een geldig contract voor ondersteuning van informatietechnologie (1C: ITS).

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om 1C bij te werken: Belastingbetaler is om de ingebouwde updatefunctie te gebruiken. Het programma zal alle benodigde bestanden zelf downloaden en installeren. Om dit te doen, start u "1C: Belastingbetaler" en gaat u naar het gedeelte "Help" in het hoofdmenu van het programma. Selecteer "Software-update" en wacht tot het downloaden en installeren is voltooid. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

U kunt de programma-updates ook zelf downloaden vanaf de website voor technische ondersteuning van de ontwikkelaar. Op het moment dat u uw software voor de eerste keer registreerde, ontving u een gebruikersnaam en wachtwoord om uw persoonlijke account in te voeren. Log in met ze. Ga naar de pagina 1C: Updates belastingbetaler en download de ontbrekende updates. Als de periode van toegang tot updates is verlopen, koop dan het updatepakket voor de periode die je nodig hebt door het toe te voegen aan de "Winkelwagen". Na bevestiging van de betaling kun je de benodigde bestanden downloaden. Voer de gedownloade exe-bestanden uit, wacht tot de updates zijn geïnstalleerd en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Als u om welke reden dan ook geen updates via internet kunt downloaden, neem dan contact op met het kantoor van het bedrijf op het adres: Moskou, Seleznevskaya str., 21. Vergeet niet de gegevens over de laatste programma-updates te noteren, zodat de specialisten van het bedrijf de software die je nodig hebt….

Aanbevolen: