Hoe Maak Je Een Mooie Video

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mooie Video
Hoe Maak Je Een Mooie Video

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Video

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Video
Video: Low Budget Video Maken | Goedkoop een vette video | Tutorial | Youtube Tips 2024, Mei
Anonim

Er is een zeer groot aantal van een grote verscheidenheid aan video's op internet. Ze gaan allemaal over elk onderwerp, van verschillende kwaliteit. Sommige gebruikers hebben de wens om zelf een video te maken. Dit is niet zo moeilijk om te doen. U moet echter bepaalde instellingen op uw computer configureren en de juiste software downloaden.

Hoe maak je een mooie video
Hoe maak je een mooie video

Noodzakelijk

Personal computer, Sony Vegas-programma

instructies:

Stap 1

Van je persoonlijke foto's of mooie foto's kan een originele en mooie video gemaakt worden. Hiervoor heb je een speciaal Sony Vegas-programma nodig. Hiermee kun je een video maken. Voer het programma uit op uw computer. Bekijk eerst de interface. Kijk aan de linkerkant van Sony Vegas om de bestanden te openen die je nodig hebt. Daar ziet u de mappen die op uw computer zijn opgeslagen. Klik op de map en selecteer het gewenste bestand. Sleep het naar de onderkant van dit editorvenster. Uw foto wordt onderdeel van de videoclip. De standaardlengte is 4s. Om de lengte van het frame in te stellen, rek of krimpt u het eenvoudig. In de Sony Vegas-software zijn er aan de linkerkant verschillende instellingen. Je kunt ze aanpassen als je wilt.

Stap 2

Sleep alle afbeeldingen of foto's één voor één zodat ze in één track passen. U kunt nu prachtige muziek toevoegen. Dit gebeurt op dezelfde manier als bij foto's. Zoek aan de linkerkant het gewenste nummer. Sleep het dan gewoon naar het venster van deze editor. Er zou een nieuwe track moeten verschijnen. Het zal worden verdeeld in twee kanalen. Schakel het afspelen van video in. Pas aan de linkerkant het gewenste volume aan. Voeg effecten toe om het videobestand mooier te maken. Ze kunnen tussen afbeeldingen worden ingevoegd. Om dit te doen, lijnt u de randen van de twee bestanden uit en overlapt ze. Op de kruising komen bochten. U kunt proberen de songtrack uit te lijnen met de beeldtrack. Overgangen met het effect kun je overal plaatsen. De effecten kunnen van alles zijn. Ga naar het gedeelte "Overgangen" en kijk welke opties er zijn.

Stap 3

Wat je leuk vindt, sleep de muis naar de plek waar de foto's zijn aangesloten. Breng je video tot leven. Zoek de optie met de naam Panorama. Klik erop en je krijgt een venster te zien waar de instellingen zich bevinden. Pas het begin en einde van de dia aan. Richt uw cursor op het begin van de tijdlijn. Er verschijnt een diamant. U kunt de focus naar wens wijzigen. Doe het raam dicht. Het bewegingseffect verschijnt. U kunt deze instellingen voor alle afbeeldingen maken. U kunt ook tekst aan uw dia's toevoegen. Hiervoor is er een speciaal tabblad "Data Generator". Sleep de selectie naar de afbeelding en probeer te experimenteren. Met ervaring maak je een hele mooie video. Sla het project op in *.avi-formaat.

Aanbevolen: