Hoe Pst Te Verminderen

Inhoudsopgave:

Hoe Pst Te Verminderen
Hoe Pst Te Verminderen

Video: Hoe Pst Te Verminderen

Video: Hoe Pst Te Verminderen
Video: Taalontwikkelingsstoornis: hoe te herkennen en waarom logopedie 2024, Mei
Anonim

De taak om de Microsoft Outlook-mailbox (pst- en ost-bestanden) te verkleinen, blijft altijd relevant voor elke gebruiker. Het verwijderen van geselecteerde items verkleint niet altijd de grootte van deze bestanden proportioneel.

Hoe pst te verminderen
Hoe pst te verminderen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem te openen en ga naar "Alle programma's" om de bewerking uit te voeren om de grootte van pst-bestanden te verkleinen.

Stap 2

Selecteer Microsoft Office en start Outlook.

Stap 3

Vouw het menu Bestand op de bovenste werkbalk van Microsoft Outlook uit en klik op het tabblad Details.

Stap 4

Selecteer het item "Cleaning Tools" en gebruik de knop "Mailbox Cleanup".

Stap 5

Klik op de knop Mailboxgrootte om de grootte van uw e-mailbestanden te bepalen en gebruik de opdracht Berichten ouder dan X dagen zoeken om naar oude berichten te zoeken.

Stap 6

Klik op de knop Zoeken om de uitvoering van de opdracht te bevestigen of gebruik de opdracht Berichten groter dan x kilobytes zoeken om de grootste e-mailberichten te zoeken.

Stap 7

Klik op de knop "Zoeken" om de uitvoering van de opdracht te bevestigen, of selecteer het item "Archief" om ongewenste berichten naar een archiefbestand te verplaatsen.

Stap 8

Specificeer de opdracht "Mapgrootte verwijderde berichten" om de grootte van de map te definiëren en klik op de knop "Wissen" om de geselecteerde berichten te verwijderen.

Stap 9

Geef de opdracht Grootte conflictmap op om de grootte van de map te bepalen en klik op de knop Verwijderen om alle mapgegevens volledig te wissen.

Stap 10

Keer terug naar het menu Bestand en klik op het tabblad Details om de pst-gegevensbestanden handmatig te verkleinen (comprimeren).

Stap 11

Specificeer de sectie "Accountinstellingen" en klik op de knop met dezelfde naam.

Stap 12

Ga naar het tabblad Gegevensbestanden en geef de bestanden op die moeten worden gecomprimeerd.

Stap 13

Druk op de knop "Parameters" en bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop "Comprimeren" te drukken. Deze actie houdt niet in dat Microsoft Outlook moet worden afgesloten.

Aanbevolen: