Muziek Invoegen In Een Diavoorstelling

Inhoudsopgave:

Muziek Invoegen In Een Diavoorstelling
Muziek Invoegen In Een Diavoorstelling

Video: Muziek Invoegen In Een Diavoorstelling

Video: Muziek Invoegen In Een Diavoorstelling
Video: Muziek/audio in PowerPoint toevoegen | PowerPoint Basics | PPT Solutions 2024, April
Anonim

Er zijn zowel standaardsoftware als softwarehulpprogramma's van derden voor het invoegen van audio-opnamen in diavoorstellingen. Hun verschil zit in de extra bewerkingsopties die aan de gebruiker worden geboden.

Muziek invoegen in een diavoorstelling
Muziek invoegen in een diavoorstelling

Noodzakelijk

Windows Movie Maker of een andere editor voor diavoorstellingen

instructies:

Stap 1

Gebruik de standaard videobewerkingssoftware van Windows Movie Maker die wordt geopend vanuit het menu Start. Open een bestaande presentatie en ga verder met het toevoegen van een muziekbestand.

Stap 2

Sleep het met de linkermuisknop naar het gebied van uw diavoorstelling, maak vervolgens verbinding en pas aan zodat hun duur overeenkomt.

Stap 3

Pas indien nodig ook het tijdsinterval tussen de dia's aan op basis van de audio-opname. Sla de diavoorstelling op. Houd er rekening mee dat u alleen bepaalde audio-opname-indelingen kunt gebruiken wanneer u deze toevoegt, bijvoorbeeld mp3. Windows Movie Maker biedt geen ondersteuning voor het invoegen van verliesvrije opnamen in dia's.

Stap 4

Als uw diapresentatie niet van tevoren is gemaakt, kunt u dit programma ook gebruiken om deze te maken. Voeg bestanden toe vanuit het bewerkingsmenu rechtsboven in het scherm, terwijl je een afbeeldingsmodus kiest. Sleep ze naar het storyboard en pas de overgangseffecten aan. Voeg daarna ook een muziekbestand toe, breng het over naar het storyboard en match de duur.

Stap 5

Download en installeer het Photodex ProShow Gold-softwarehulpprogramma op uw computer als alternatief voor de standaardversie. Naast de basisfuncties voor het bewerken van diavoorstellingen, heeft het ook vele andere handige functies, het kan bijvoorbeeld foto's op schijven branden in een formaat dat geschikt is voor weergave op een tv. Ze kan ook een screensaver maken van je foto's. Dit programma moet worden gebruikt als u het algemene werkprincipe van dergelijke editors begrijpt, weet hoe u foto's moet bewerken en u aanvullende effecten nodig hebt voor overgangen tussen dia's.

Aanbevolen: