Hoe Tarieven Te Wijzigen In 1C

Inhoudsopgave:

Hoe Tarieven Te Wijzigen In 1C
Hoe Tarieven Te Wijzigen In 1C

Video: Hoe Tarieven Te Wijzigen In 1C

Video: Hoe Tarieven Te Wijzigen In 1C
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het belastingtarief in het 1C: Boekhoudprogramma te wijzigen. Selecteer de juiste optie, afhankelijk van de versie van de software die op uw computer is geïnstalleerd.

Hoe tarieven te wijzigen in 1C
Hoe tarieven te wijzigen in 1C

Noodzakelijk

  • - PC met Windows-besturingssysteem;
  • - toegang tot internet;
  • - het programma "1C: Boekhouding".

instructies:

Stap 1

Ga in de achtste versie van het 1C: Accounting-programma naar het enterprise-menu. Open de bewerking van de boekhoudregels en wijzig het btw-tarief. Als u een eerdere versie van de software op uw computer hebt geïnstalleerd, activeert u de optie Constanten in het menu Referenties.

Stap 2

Open het btw-item, wijzig de waarde en bevestig uw actie. Controleer de weergave van het aangepaste tarief op ontvangen en verzonden artikelen, evenals in alle documenten met betrekking tot belasting.

Stap 3

Controleer de parameters van het boekhoudbeleid van het bedrijf en andere gewijzigde gegevens, als om de een of andere reden het btw-tarief niet kan worden aangepast in het 1C: Boekhoudprogramma.

Stap 4

Als u zelf geen inconsistenties of conflicten vindt, neem dan contact op met de technische ondersteuning of zoek hulp van een gekwalificeerde technicus die problemen met het programma zal oplossen. Als je je realiseert dat je niet voldoende bent voorbereid om volledig met het programma 1C: Boekhouding aan de slag te gaan, bezoek dan gespecialiseerde trainingen voor specialisten op dit gebied.

Stap 5

Bouw uw vaardigheden op in boekhoudautomatiseringssystemen en verbeter periodiek uw kennis wanneer software-updates worden uitgebracht. Blijf op de hoogte van de wijzigingen in de wetgeving met betrekking tot de boekhouding. Bekijk de informatie die bij software-updates wordt geleverd.

Stap 6

Schrijf je in op de gespecialiseerde fora van accountants en 1C programmeurs. Gebruik de tijdige hulp van gebruikers van de bron en breid uw algemene kennis op dit gebied uit. Negeer de tips met betrekking tot het oplossen van verschillende problemen bij de toepassing van het programma niet. Zo voorkom je fouten in de toekomst.

Aanbevolen: