Hoe Een GM-winkel Te Plaatsen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een GM-winkel Te Plaatsen?
Hoe Een GM-winkel Te Plaatsen?

Video: Hoe Een GM-winkel Te Plaatsen?

Video: Hoe Een GM-winkel Te Plaatsen?
Video: Weinig mensen kennen deze geheimen en trucs van de meesters die echt helpen! 2024, Mei
Anonim

De GM Shop is een winkel in het online spel Lineage II, waar je verschillende dingen voor je personage kunt kopen: wapens, bepantsering, elixers, enz. Er zijn twee soorten winkels: kat en kat. De kat verkoopt elixers, harnassen en wapens, evenals kristallen. De kat steekt de CA in het wapen en verkoopt items voor de onderzeeërs en edelen.

Hoe een GM-winkel te plaatsen?
Hoe een GM-winkel te plaatsen?

Noodzakelijk

  • - LA-spelserver;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Download het installatiebestand om de GM-winkel op uw Lineage II-spelserver te plaatsen. Volg hiervoor de link https://forum.la2vampire.ru/showthread.php?t=791, selecteer de gewenste winkeloptie en klik op de link "Download" achter de naam.

Stap 2

Wacht tot het downloaden is voltooid en pak het gedownloade archief vervolgens uit in een willekeurige map, bijvoorbeeld D: / my_gmshop. Ga er daarna naar toe en zoek bestanden met de volgende extensies: *.htm, *.sql, *.xml, die je nodig hebt om de GM-shop op de server te installeren. Kopieer het bestand met de extensie *.htm, ga naar de directory met de server, zoek de map daar op volgens het volgende voorbeeld: D: / my_server / data / html / merchant. Plak het gekopieerde bestand daar om de GM-winkel op de server te installeren.

Stap 3

Selecteer alle bestanden met de extensie *.xml (hiervoor kunt u ze één voor één selecteren terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt), kopiëren naar het klembord. Ga naar de map op de server zoals D: / my_server / gameserver / data / multisell of my_server / data / multisell en plak de gekopieerde bestanden daar.

Stap 4

Voeg uw geïnstalleerde GM-winkel toe aan de database zodat de gameserver deze correct zal waarnemen en weergeven in clients. Open hiervoor Navicat, dubbelklik op uw basisstation om het te openen. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de naam van de database, bijvoorbeeld l2jdb, en selecteer het item Excute batchbestand. Ga in het venster dat verschijnt naar het tabblad Algemeen.

Stap 5

Selecteer het menu "Bestand" en klik op de knop "Bladeren" - deze wordt meestal weergegeven door drie stippen. Ga naar het veld Codering, stel dit in op 65001 (Utf-8). Selecteer het bestand in *.sql-formaat, dat zich in uw D: / my_gmshop-map bevindt (zie stap 2). Klik vervolgens op de Start-knop en wacht tot het volgende bericht verschijnt: Voltooid - query's zijn succesvol uitgevoerd. Het betekent dat de installatie van de GM-winkel met succes is voltooid.

Aanbevolen: