Schijf Opruimen In Nero

Inhoudsopgave:

Schijf Opruimen In Nero
Schijf Opruimen In Nero

Video: Schijf Opruimen In Nero

Video: Schijf Opruimen In Nero
Video: Запись образа при помощи программы Nero Burning rom и Nero Express 2023, December
Anonim

Als u snel een herbruikbare schijf wilt wissen, kunt u het handige en zeer functionele programma Nero gebruiken. Het resultaat laat niet lang op zich wachten: binnen een paar minuten ontvang je een lege schijf, klaar voor een nieuwe opname.

Schijf opruimen in Nero
Schijf opruimen in Nero

Noodzakelijk

  • - CD-RW- of DVD-RW-schijf;
  • - het Nero 7-programma dat op de computer is geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Het Nero-programma is tegenwoordig een van de meest gebruikte video-editors, die een aantal extra functies bevat voor het branden, kopiëren en branden van schijven. En ook om je eigen films te maken, stickers op schijven en vele andere opties die nodig zijn om met schijven te werken.

Stap 2

De programma-interface is erg handig en zal zelfs voor een onervaren gebruiker geen problemen opleveren. In Nero wordt elk item op een toegankelijke en begrijpelijke manier gepresenteerd. Om meer te weten te komen over een bepaalde tool of optie, verplaatst u de cursor naar het bijbehorende label en leest u het doel van de gemarkeerde knop in het venster dat ernaast wordt geopend. Bovendien biedt het programma zijn eigen tips tijdens het gebruik, wat het werk enorm vergemakkelijkt.

Stap 3

Open het programma en selecteer op het startscherm in het categoriegedeelte "Add-ons". Klik op het label en selecteer een van de items in de lijst met mogelijke bewerkingen. Afhankelijk van het type schijf dat u gebruikt, hebt u de optie "CD wissen" of "DVD wissen" nodig.

Stap 4

Selecteer de gewenste functie en selecteer in het nieuwe venster dat wordt geopend een van de opties voor het opschonen van de schijf. Hier is het mogelijk om snel wissen te selecteren, waarbij alleen zichtbare informatie wordt verwijderd. Tegelijkertijd blijven alle aanvullende gegevens die op verwisselbare media zijn opgeslagen en onzichtbaar voor het oog op de schijf staan. De schijf zal leeg lijken.

Stap 5

De tweede methode die door het programma wordt voorgesteld - de volledige reinigingsmodus - wist alle informatie van de schijf. Nadat u de gewenste methode hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Wissen" en wacht u tot het proces is voltooid.

Stap 6

Houd er bij het werken met Nero rekening mee dat het programma niet alle schijven wist, maar alleen herschrijfbare. U herkent ze aan speciale markeringen - het RW-opschrift achter de schijfnaam: CD-RW of DVD-RW.

Aanbevolen: