Hoe De Werking Van Opera In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Werking Van Opera In Te Stellen
Hoe De Werking Van Opera In Te Stellen

Video: Hoe De Werking Van Opera In Te Stellen

Video: Hoe De Werking Van Opera In Te Stellen
Video: Как изменить язык в браузере Opera 2024, Mei
Anonim

De Opera-browser is momenteel een van de meest gebruikte. De initiële configuratie wordt uitgevoerd na de installatie, de volgorde van de stappen hier hangt af van de versie van de software die u gebruikt.

Hoe de werking van Opera in te stellen
Hoe de werking van Opera in te stellen

Noodzakelijk

Operaprogramma

instructies:

Stap 1

Om naar een specifiek adres op internet te gaan, start u de Opera-browser die vooraf op uw computer is geïnstalleerd. Voer in de adresbalk de gewenste site in en druk op Enter om te gaan.

Stap 2

Als u meerdere pagina's tegelijk moet laden, kunt u dit doen in afzonderlijke nieuwe browservensters of met behulp van tabbladen, die u moet openen door op de overeenkomstige knop in de rechterbovenhoek van het hoofdmenu te klikken. Als u een bepaald tabblad niet per ongeluk wilt sluiten, kunt u het vastzetten met het overeenkomstige item in het contextmenu.

Stap 3

Als u het uiterlijk van de Opera-browser wilt wijzigen, selecteert u in het menu "Extra" het juiste item om deze parameter te configureren. U kunt ook aanvullende thema's op internet downloaden op de officiële website van dit programma of de inhoud van andere thematische bronnen gebruiken. U kunt ook zelf thema's maken.

Stap 4

Voeg sites die u vaak bezoekt toe aan de snelle navigatiebalk. Om dit te doen, klikt u op het openen van een nieuw tabblad en voert u de juiste adressen in de snelle toegangsvensters in. Hier kunt u maximaal negen items toevoegen, afhankelijk van de versie van het programma.

Stap 5

Configureer in het snelle instellingenmenu van de browser de weergave van afbeeldingen, het downloaden van geluid en animatie, enzovoort, afhankelijk van het soort internet dat u gebruikt. Als u een zeer trage internetverbinding heeft of wordt gefactureerd op basis van de hoeveelheid ontvangen verkeer, is het logisch om multimedia-inhoud op webpagina's uit te schakelen.

Stap 6

Selecteer ook JavaScript-opties in het menu Snelle instellingen. Dit is te wijten aan het feit dat de meeste virussen worden gelanceerd wanneer ze worden gebruikt. Als u zeker weet dat uw computer een betrouwbaar beveiligingssysteem heeft, laat JavaScript dan ingeschakeld.

Aanbevolen: