Hubs Toevoegen Aan Strong

Inhoudsopgave:

Hubs Toevoegen Aan Strong
Hubs Toevoegen Aan Strong

Video: Hubs Toevoegen Aan Strong

Video: Hubs Toevoegen Aan Strong
Video: Rear Hub Cog Installation 2024, Mei
Anonim

Strong DC++ is tegenwoordig een van de meest populaire P2P-clients. Het kan met verschillende hubs werken en verschillende gegevens downloaden. Een hub is een knooppunt in een P2P-netwerk waar gebruikers bestanden uitwisselen en communiceren.

Hubs toevoegen aan Strong
Hubs toevoegen aan Strong

instructies:

Stap 1

Om de vereiste hub toe te voegen, kunt u het overeenkomstige item in het menu met programma-instellingen in het bovenpaneel gebruiken. Open hiervoor het programma via het menu Start of een snelkoppeling op het bureaublad. Als de toepassing geminimaliseerd start, opent u deze door op de pijl in de rechterhoek van het onderste Windows-paneel te klikken en het clientpictogram te selecteren in de lijst die verschijnt.

Stap 2

Klik in het geopende "Strong DC ++" op "Bestand" - "Instellingen". Selecteer in het linkerdeelvenster van het venster dat verschijnt het tabblad "Algemeen". Voer aan de rechterkant uw nickname en e-mail in die u wilt gebruiken bij het bezoeken van de hubs. U kunt ook uw naam instellen in de instellingen bij het toevoegen van de gewenste bron.

Stap 3

Ga naar de pagina "Downloaden". Geef in dit gedeelte de mappen op voor het opslaan van gedownloade gegevens en te weinig gedownloade bestanden. Configureer verbindingsparameters in de bijbehorende items.

Stap 4

Ga naar het gedeelte "Shara" en selecteer een map om met andere gebruikers te delen. Sommige hubs hebben een bepaalde hoeveelheid gedeelde (open) gegevens nodig om in te loggen op de server. Wacht tot het einde van de hashing-procedure en ga naar de volgende programma-instellingen.

Stap 5

Nadat u klaar bent met het wijzigen van de programmaverbindingsparameters, klikt u op "OK" en keert u terug naar het hoofdvenster. Klik in de bovenste werkbalk op de sterknop. Geef in het menu dat wordt geopend de naam op die u voor de hub wilt gebruiken. Voer in de regel "Adres" het adres van de hub in. Voer in het gedeelte "Persoonlijke informatie" uw bijnaam en wachtwoord in. Als dit veld leeg wordt gelaten, wordt de bijnaam die is opgegeven in het blok "Algemeen" van de instellingen gebruikt om toegang te krijgen tot de server. Druk op de knop "OK". Hub toegevoegd.

Stap 6

Om verbinding te maken met de hub, opent u het menu "Favorieten" en selecteert u de gewenste bron. Als alle instellingen correct zijn gemaakt, ziet u een bericht over succesvol inloggen en kunt u alle functies van de client gebruiken.

Aanbevolen: