Een Bestand Invoegen In Word

Inhoudsopgave:

Een Bestand Invoegen In Word
Een Bestand Invoegen In Word

Video: Een Bestand Invoegen In Word

Video: Een Bestand Invoegen In Word
Video: Word 2016 invoegen van een object in je tekst 2024, Mei
Anonim

Met het programma Microsoft Word kunt u verschillende bewerkingen met de tekst uitvoeren - invoeren, bewerken en ontwerpen, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Met behulp van een teksteditor Word kunt u verschillende bestanden in uw document invoegen - grafieken, tabellen, grafieken en multimedia.

Een bestand invoegen in Word
Een bestand invoegen in Word

instructies:

Stap 1

Om een grafisch bestand in MS Word 2007 in te voegen, laadt u het programma, opent u het document en plaatst u de cursor in het gebied waar de afbeelding moet komen. Klik op het tabblad "Invoegen". Klik in de groep "Illustraties" op "Afbeelding".

Stap 2

Selecteer in het geopende venster "Afbeelding invoegen" de afbeelding die u wilt invoegen en klik op de bijbehorende knop ("Invoegen"). Om in MS Office 2003 afbeeldingen in te voegen, klikt u op "Invoegen" → "Afbeelding" → "Van bestand" en selecteert u vervolgens de afbeelding. Wijzig indien nodig de parameters van de afbeelding: de positie, grootte, enz.

Stap 3

Om een videoclip of muziekbestand toe te voegen aan een MS Word 2007-document, gaat u naar het tabblad "Invoegen" en klikt u op "Clip". Klik in het rechterdeelvenster op "Clips schikken". Open vervolgens Bestand → Clips toevoegen aan Organizer. Selecteer een videoclip of nummer. Klik met de linkermuisknop op het bestand en sleep het naar het document.

Stap 4

Ook kan een clip of muziek in MS Office 2007 en 2003 worden ingevoegd met "Invoegen" → "Object" → "Maken van bestand" → "Bladeren". Selecteer het mediabestand en klik op "Openen" en vervolgens op "OK". Het bestand wordt weergegeven als een pictogram. Wanneer u erop dubbelklikt, wordt u gevraagd om het eerst te openen of in te sluiten en vervolgens te openen.

Stap 5

Om een lettertype in Word in te voegen (dat ook een bestand is), drukt u op Win + R en typt u Lettertypen, of opent u Start → Configuratiescherm → Lettertypen. Sleep het lettertype dat u wilt installeren naar de map. Start Word opnieuw - sluit het programma en open het opnieuw. Selecteer uit de lijst met lettertypen degene die u hebt geïnstalleerd en wilt gebruiken.

Stap 6

Als u gegevens uit de MS Excel-tabel in een Word-document moet invoegen, selecteert u de gegevens die u vanuit Excel in het document wilt invoegen. Klik op het tabblad Start op de knop Kopiëren in de groep Klembord (voor MS Word 2007) of druk op Ctrl + C (voor MS Word 2007/2003). Plaats de cursor in het Word-document waar u gegevens wilt invoegen. Plak met de sneltoets Ctrl + V.

Stap 7

Klik op de knop "Paste Options" naast de gegevens en zet een punt achter een van de vier mogelijke commando's: "Keep Source Formatting" (de gegevens worden gepresenteerd als een MS Word-tabel), "Plakken als afbeelding" (de gegevens wordt ingevoegd als een afbeelding), "Behoud originele opmaak en link naar Excel" (om te linken naar Excel-gegevens die worden bijgewerkt wanneer ze worden gewijzigd) of "Alleen tekst behouden" (om de gegevens als tekst weer te geven).

Stap 8

Voeg een grafiek in vanuit MS Excel volgens het hierboven beschreven schema. Gebruik de "Plakopties" om het uiterlijk van de grafiek te bewerken: "Grafiek" (de ingevoegde grafiek uit Excel communiceert met het originele document), "Excel-grafiek" (u krijgt toegang tot de volledige Excel-werkmap), "Plakken als afbeelding" (het diagram heeft de vormafbeelding), "Originele opmaak behouden" (het oorspronkelijke formaat van het diagram wordt gebruikt).

Aanbevolen: