Hoe Een Afbeelding Van De "Alliantie" In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding Van De "Alliantie" In Te Voegen
Hoe Een Afbeelding Van De "Alliantie" In Te Voegen

Video: Hoe Een Afbeelding Van De "Alliantie" In Te Voegen

Video: Hoe Een Afbeelding Van De
Video: Speech Theo Francken over Migratie en Integratie 2024, Mei
Anonim

De Alliantie is een militaire alliantie, de vereniging van verschillende clans met als doel Aden te domineren. Het heeft een eigen logo en een aparte chat. Dit maakt het mogelijk om acties tijdens belegeringen en oorlogen te coördineren. Alleen een clan van het 5e niveau kan een alliantie vormen, en clans van elk niveau kunnen er meedoen.

Een afbeelding invoegen
Een afbeelding invoegen

Noodzakelijk

Lineage II-klant

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je clan het derde niveau heeft bereikt - dit is een vereiste om het clanembleem te plaatsen. Om het alliantie-embleem te installeren, is het vijfde niveau vereist, omdat de alliantie pas na het vijfde niveau kan worden gemaakt. Kies een afbeelding voor installatie: als de grootte voor een clan 16 bij 12 pixels is, dan voor een alliantie - 8 bij 12 pixels. De keuze van het embleem moet worden uitgevoerd door het hoofd van de alliantie of de persoon aan wie hij deze actie heeft toevertrouwd.

Stap 2

Ga naar de site https://cs-la2.ru/la2/l2dopolnenia/513-znachki-dlja-alli.html om een afbeelding te selecteren om als embleem te installeren. Om de afbeelding op uw computer op te slaan, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Afbeelding opslaan als".

Stap 3

Open vervolgens het logo in een grafische editor, stel de gewenste grootte in, sla het op in *.bmp-formaat met het kortste pad, bijvoorbeeld D: /1.bmp. U kunt het logo ook zelf tekenen met Adobe Photoshop of Paint. De afbeelding moet in *.bmp-formaat zijn, 256 kleuren.

Stap 4

ga naar de clan tab, klik dan op de Set Crest knop of gebruik de Alt + N toetscombinatie. Voer in het bijbehorende veld het pad naar het logo in: D: /1.bmp. Als je de afbeelding hebt opgeslagen in de systeemmap terwijl de game is geïnstalleerd, voer je gewoon de bestandsnaam in, bijvoorbeeld emblem.bmp. Om dit commando aan te roepen, kun je ook /allycrest invoeren in de chat.

Stap 5

Als je versie c5 hebt, ga dan naar het clanmenu, klik op de Claninfo-knop, selecteer vervolgens de optie Crest instellen, specificeer het pad naar de opgeslagen afbeelding D: /1.bmp. Om het alliantie-embleem te installeren, sla de afbeelding op, ga naar het spel en schrijf het volgende commando: / allycrest. Geef vervolgens in het geopende menu het pad naar de afbeelding op. Het alliantie-embleem wordt in het spel links van het clan-embleem boven de hoofden van de spelers weergegeven.

Aanbevolen: