Hoe De Beeldkwaliteit Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Beeldkwaliteit Te Verbeteren
Hoe De Beeldkwaliteit Te Verbeteren

Video: Hoe De Beeldkwaliteit Te Verbeteren

Video: Hoe De Beeldkwaliteit Te Verbeteren
Video: Lelijk beeld, wat doe je eraan?! šŸ¤” | Tips voor filmmakers | de Videomakers 2024, Maart
Anonim

Als u de afbeelding aantrekkelijker wilt maken, kunt u deze verwerken in de grafische editor Adobe Photoshop. Er zijn veel manieren om de kwaliteit van de foto te verhogen via dit programma. De eenvoudigste en meest gebruiksvriendelijke optie is het overwegen waard.

Hoe de beeldkwaliteit te verbeteren
Hoe de beeldkwaliteit te verbeteren

Noodzakelijk

Computer, Photoshop

instructies:

Stap 1

Als Adobe Photoshop niet is geĆÆnstalleerd, moet u dit eerst installeren. Als u geen installatiebestand heeft, kunt u dit programma downloaden van internet. Nadat het installatiebestand is gedownload, installeert u het programma op uw computer en start u het systeem opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Stap 2

Open Photoshop nadat u het systeem opnieuw hebt opgestart. Zoek in het bovenste paneel het gedeelte "Bestand" (het allereerste tabblad) en klik erop door erop te klikken op de knop "Openen". Het programma start een opstartvenster waarin u een afbeelding moet selecteren voor verder werk. Nadat u de gewenste afbeelding hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Openen" en wacht u tot het programma deze heeft geladen. Nadat de afbeelding is geĆ¼pload, kunt u beginnen met het verbeteren van de kwaliteit ervan.

Stap 3

Er zijn verschillende manieren om de kwaliteit van de afbeelding in dit programma te verbeteren. De overige manieren om de kwaliteit van de afbeelding te verbeteren, vereisen echter bepaalde vaardigheden van u om met het programma te werken en zijn behoorlijk complex. In dit geval is het tegenovergestelde waar: je hoeft geen ervaring te hebben met Photoshop en het proces zelf is heel eenvoudig.

Stap 4

Aan de linkerkant van het programma ziet u de Photoshop Tools. U moet het gereedschap Scherpte vinden (aangegeven door een zwarte driehoek). Nadat u deze tool hebt geselecteerd, ziet u een cirkel wanneer u over de afbeelding beweegt. U dient de diameter van deze cirkel in te stellen door met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken. Nadat u de diameter hebt bepaald, houdt u de linkermuisknop ingedrukt en verwerkt u het hele gebied van de afbeelding. Het beeld zal duidelijker worden.

Stap 5

Om uw wijzigingen op te slaan, selecteert u de optie Opslaan als in het menu Bestand. Specificeer JPEG als het formaat. Bij het opslaan moet u de maximale kwaliteit voor de afbeelding bepalen.

Aanbevolen: