Hoe Een Klaproos Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Klaproos Te Herstellen
Hoe Een Klaproos Te Herstellen

Video: Hoe Een Klaproos Te Herstellen

Video: Hoe Een Klaproos Te Herstellen
Video: Haken - tutorial #21: De klaproos 2024, April
Anonim

Als u uw Mac OS-besturingssysteem moet herstellen, gebruikt u het speciale Time Machine-hulpprogramma (het is al in het systeem ingebouwd, u hoeft het niet te downloaden en te installeren).

Hoe een klaproos te herstellen
Hoe een klaproos te herstellen

instructies:

Stap 1

Allereerst heb je de installatieschijf voor je besturingssysteem nodig. Plaats het en druk op het toetsenbord op de toets C. Daarna zou de computer moeten opstarten vanaf de schijf. Selecteer vervolgens de installatietaal en wacht tot het hoofdmenuscherm wordt weergegeven.

Stap 2

Klik op de kolom Hulpprogramma's. In het vervolgkeuzemenu hebt u de optie Systeem herstellen vanaf back-up nodig. Klik erop en er verschijnt een venster met de titel Uw systeem herstellen op het scherm. Nadat u op de knop Doorgaan hebt geklikt, zoekt het hulpprogramma naar Time Machine-bestanden. Selecteer Back-up en klik nogmaals op Doorgaan.

Stap 3

Bepaal nu de datum van de back-up en de schijf waarnaar u gegevens moet herstellen (in de regel is dit de belangrijkste harde schijf). De procedure kan 15-20 minuten tot een uur duren, of zelfs meerdere. Alles zal afhangen van hoeveel gegevens moeten worden hersteld (respectievelijk hoe meer, hoe meer tijd het kost voor de procedure).

Stap 4

Het hulpprogramma berekent zelf de benodigde hoeveelheid tijd en rapporteert dit. Onmiddellijk daarna kunt u direct doorgaan naar het systeemherstel door op de knop Herstellen te klikken. Let op: het programma geeft een waarschuwing weer over het verwijderen van alle gegevens van de schijf waarop de back-up is geïnstalleerd. Om door te gaan naar de volgende stap, klikt u op de knop Doorgaan.

Stap 5

Zodra het herstelproces is voltooid, moet u uw computer opnieuw opstarten. Na het inschakelen werkt het systeem in dezelfde staat.

Aanbevolen: