Hoe Het Windows Vista-wachtwoord Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Windows Vista-wachtwoord Te Verwijderen
Hoe Het Windows Vista-wachtwoord Te Verwijderen

Video: Hoe Het Windows Vista-wachtwoord Te Verwijderen

Video: Hoe Het Windows Vista-wachtwoord Te Verwijderen
Video: Remove Windows vista 7, User Password EASY !! 2024, April
Anonim

Vaak stellen gebruikers een wachtwoord in om toegang te krijgen tot het besturingssysteem om hun persoonlijke gegevens tegen vreemden te beschermen. Na verloop van tijd wordt het invoeren van een wachtwoord echter een omslachtige procedure, of de noodzaak voor verder gebruik verdwijnt gewoon. In dit geval is de wachtwoordinvoerfunctie uitgeschakeld in de systeeminstellingen.

Hoe het Windows Vista-wachtwoord te verwijderen
Hoe het Windows Vista-wachtwoord te verwijderen

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan. Log in op het besturingssysteem met een account met beheerdersrechten. Om te bepalen welk account het is, kijk naar de attributen op het opstartscherm, onderaan zou het moeten staan "Computerbeheerder".

Stap 2

Open het startmenu. Zoek Uitvoeren en typ netplwiz op een lege regel. Het is ook relevant voor Seven, maar niet geschikt voor gebruik op eerdere versies van Windows-besturingssystemen.

Stap 3

Druk op Enter. U ziet een klein venster voor de instellingen van de besturingssysteemaccounts. Er kunnen niet alleen de computergebruikers zijn die u hebt gemaakt, maar ook de gebruikers die nodig zijn om de werking van sommige programma's te ondersteunen, bijvoorbeeld voor de volledige werking van het NET Framework.

Stap 4

Gebruik de linkermuisknop om de systeemgebruiker te selecteren die u wilt programmeren om automatisch in te loggen zonder een wachtwoord in te voeren. Haal het vinkje weg naast Gebruikersnaam en wachtwoord vereisen. Pas de wijziging toe.

Stap 5

Voer in het nieuwe venster dat verschijnt het wachtwoord in dat u eerder heeft gebruikt om in te loggen onder uw account. Bevestig het op de onderstaande regel. Wees voorzichtig, zorg ervoor dat Caps lock is uitgeschakeld en dat u het wachtwoord in dezelfde lay-out invoert als gewoonlijk.

Stap 6

Klik op de knop "Ok". De volgende keer dat u zich aanmeldt bij Windows Vista, wordt de wachtwoordprompt uitgeschakeld. En het systeem zal automatisch opstarten namens de computerbeheerder.

Stap 7

Als u in de toekomst het wachtwoord opnieuw wilt invoeren bij het opstarten van het systeem, voert u alle wijzigingen in omgekeerde volgorde uit en maakt u de juiste instellingen in het gebruikersaccountmenu, dat zich in het configuratiescherm van de computer bevindt.

Aanbevolen: