Hoe De Installatie Van Updates Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Installatie Van Updates Uit Te Schakelen
Hoe De Installatie Van Updates Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Installatie Van Updates Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Installatie Van Updates Uit Te Schakelen
Video: Windows 10 updates uitschakelen 2024, Mei
Anonim

Sommige Windows-gebruikers zijn redelijk bekend met vervelende systeemupdate-herinneringen. Weinigen van hen weten echter hoe ze van deze waarschuwingen af kunnen komen, wat eigenlijk een vrij eenvoudige taak is.

Hoe de installatie van updates uit te schakelen
Hoe de installatie van updates uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Onthoud allereerst dat het uitschakelen van automatische updates u kan beroven van nieuwe add-ons die uw computer kunnen beschermen. Als u toch besluit ze te deactiveren, zoek dan de snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad en klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling. Als het niet op het "bureaublad" staat, klikt u op de knop "Start" en voert u vergelijkbare acties uit. Nadat u met één klik met de linkermuisknop in het vervolgkeuzevenster hebt geklikt, selecteert u het menu "Besturing". Zoek in het venster dat verschijnt de map "Services en toepassingen". Deze map bevat de submap Services, die de volledige lijst met mogelijke services voor het Windows-besturingssysteem bevat.

Stap 2

Klik er één keer op met de linkermuisknop. Zoek in het rechtervenster de service "Automatische updates". Dubbelklik met de linkermuisknop, zoek in het venster dat verschijnt de kop "Opstarttype" en selecteer "Uitgeschakeld" in de vervolgkeuzelijst. Klik vervolgens op OK. Doe hetzelfde met de service Windows Firewall / Internet Connection Sharing (ICS). Nadat alle stappen zijn genomen, start u uw computer opnieuw op om de stappen door te voeren.

Stap 3

Er is ook een kortere manier om vervelende waarschuwingen te elimineren. Klik op de Start-knop. Ga met één klik van de linkermuisknop naar het menu "Configuratiescherm". Zoek de snelkoppeling "Automatische updates". Dubbelklik met de linkermuisknop. Selecteer in het geopende venster "Automatische updates uitschakelen" en klik op de knop OK. Doe hetzelfde met de Windows Firewall-snelkoppeling. Start vervolgens uw computer opnieuw op. Als je nog steeds problemen hebt met het voltooien van de vermelde punten, bel dan de wizard, die binnen enkele seconden alles op het hoogste niveau zal doen, en de kleine schildjes in het systeemvak zullen je niet meer storen.

Aanbevolen: