Een Lijst Met Meerdere Niveaus Maken

Inhoudsopgave:

Een Lijst Met Meerdere Niveaus Maken
Een Lijst Met Meerdere Niveaus Maken

Video: Een Lijst Met Meerdere Niveaus Maken

Video: Een Lijst Met Meerdere Niveaus Maken
Video: Word 2016: Meerdere niveaus 2024, April
Anonim

Om de tekst op te maken met koppen, paragrafen en subparagrafen, is het helemaal niet nodig om extra software te gebruiken. Het is voldoende om een automatische opdracht uit te voeren in een bestaande teksteditor die verantwoordelijk is voor het maken van een lijst met meerdere niveaus.

Een lijst met meerdere niveaus maken
Een lijst met meerdere niveaus maken

Noodzakelijk

Lijst commando

instructies:

Stap 1

Ga naar de teksteditor Microsoft Office Word. Open het gedeelte "Formaat" in de bovenste menubalk. Zoek en klik op de opdracht "Lijst". U ziet een nieuw venster "Lijst", waar u het gewenste formaat voor uw lijst kunt instellen.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Multilevel", aangezien je daar automatisch een multilevel-lijst kunt maken van kant-en-klare voorbeelden. Selecteer de juiste lijstoptie met een specifieke niveaustructuur. Het kan heel verschillend zijn - van eenvoudige Arabische cijfers tot Romeinse cijfers en decoratieve symbolen. Klik OK".

Stap 3

Als u de structuur van de lijst met meerdere niveaus wilt wijzigen, klikt u op de knop "Wijzigen" onder aan het venster. In het nieuwe venster "De lijst met meerdere niveaus wijzigen" stelt u voor elk niveau zijn eigen getalnotatie in - lettertype of symbolen, en stelt u ook de positie van de markering en tekst in.

Aanbevolen: