Hoe Het Welkomstvenster Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Welkomstvenster Uit Te Schakelen
Hoe Het Welkomstvenster Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Welkomstvenster Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Welkomstvenster Uit Te Schakelen
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, April
Anonim

Bij het opstarten van een computer met Windows XP moet elke gebruiker een paar seconden kijken naar een welkomstberichtvenster en een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Dit is logisch voor organisaties waar meerdere mensen dezelfde computer kunnen gebruiken. En voor een thuiscomputer is dit tijdverspilling, dus het is de moeite waard om er vanaf te komen.

Een venster uitschakelen?
Een venster uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" en selecteer het tabblad "Instellingen" door erop te klikken met de linkerknop. U ziet "Configuratiescherm" in het submenu. Selecteer het.

Stap 2

Het venster met systeemparameters wordt geopend. Het kan eruitzien als een lijst met kleine pictogrammen voor specifieke bewerkingen, of als categorieën van geluidsacties, scherminstellingen of andere acties. Selecteer het menu Gebruikersaccounts.

Stap 3

Er verschijnt een nieuw venster waarin u met de linkermuisknop op het item "Gebruikersaccounts" klikt, deze inscriptie bevindt zich rechtsonder. Als uw configuratiescherm eruitziet als een lijst met pictogrammen waarmee systeeminstellingen worden gestart, zoekt u het pictogram met dezelfde naam en dubbelklikt u erop om het te starten. In beide gevallen wordt hetzelfde instellingenvenster geopend.

Stap 4

Klik op het opschrift "Gebruikersaanmelding wijzigen" - dit zal het belangrijkste hulpmiddel zijn dat de start van Windows beïnvloedt. Er wordt een pagina geopend waar u het item "Gebruik de welkomstpagina" vindt. Haal het vinkje weg en klik op de knop Instellingen toepassen. In de meeste gevallen is dit voldoende en verschijnt de welkomstpagina niet meer.

Stap 5

Sluit alle vensters en start uw computer opnieuw op om te testen. Als alles correct is gedaan, ziet u na het opstarten van het systeem onmiddellijk het Windows-bureaublad.

Stap 6

Als bij het opstarten een venster verschijnt waarin u wordt gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, moet u nog enkele stappen uitvoeren. Log in, klik op de knop "Start", selecteer het menu "Uitvoeren" en voer de volgende regel in: beheer userpasswords2 en klik vervolgens op "OK".

Stap 7

Haal het vinkje weg naast Gebruikersnaam en wachtwoord vereisen. Bevestig de wijzigingen door op de knop "Toepassen" te klikken. Het venster voor het configureren van automatisch inloggen verschijnt. Als u een wachtwoord voor uw account heeft, voert u dit in. Als er geen wachtwoord was, laat het dan zoals het is. Klik op de knop "OK" om de instelling op te slaan.

Stap 8

Selecteer in hetzelfde venster waar u het selectievakje hebt uitgeschakeld het tabblad 'Aanvullend'. Onderaan zie je de inscriptie: "require drukken op Ctr + Alt + Delete". Controleer of er geen vinkje staat. Als dit het geval is, verwijdert u het en klikt u op "OK". Sluit alle vensters en start uw computer opnieuw op. Geniet van eenvoudig en snel opstarten van het systeem.

Aanbevolen: