Hoe Het Welkomstvenster Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Welkomstvenster Te Installeren
Hoe Het Welkomstvenster Te Installeren

Video: Hoe Het Welkomstvenster Te Installeren

Video: Hoe Het Welkomstvenster Te Installeren
Video: W10-0036 Muis cursor grootte aanpassen en andere muisopties wijzigen in Windows 10. 2024, April
Anonim

Het Windows-besturingssysteem heeft uitgebreide tools voor het personaliseren van het uiterlijk en de interface. U kunt niet alleen de bureaubladachtergrond, bestands- en mappictogrammen wijzigen, maar ook het standaard welkomstscherm.

Hoe het welkomstvenster te installeren
Hoe het welkomstvenster te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het Restorator-programma.

instructies:

Stap 1

Open de map System32, die zich in de systeemmap van Windows bevindt. Zoek het logonui.exe-bestand erin en kopieer het naar een veilige plaats. Door het originele bestand te kopiëren, bent u beschermd tegen ongewenste wijzigingen. Als het resultaat je niet bevalt, kun je altijd terugkeren naar het standaard welkomstscherm.

Stap 2

Download het Restorator-programma (gratis verspreid) en installeer het. Start het programma en klik in het hoofdmenu van het programma op de knop "Bestand openen". Geef in het dialoogvenster dat wordt geopend het pad op naar het bestand myui.exe dat zich in de map System32 bevindt.

Stap 3

Nadat u het bestand hebt geopend, ziet u alle beschikbare bronnen voor bewerking, inclusief labels, afbeeldingen, posities van verschillende objecten, enz. Verander de achtergrondafbeelding (het is beter om een geschikte resolutie te gebruiken), verander de standaardkleuren van verschillende vensters. U kunt ook de tekst van het "Welkom" bijschrift wijzigen of deze vervangen door een afbeelding. Om dit te doen, wijzigt u de parameters van de String Table-bron (de regel "Groeten"), dit is de parameter die verantwoordelijk is voor het weergeven van de frase in het midden van het scherm. Voer de gewenste zin of het gewenste woord in de regel in.

Stap 4

Om een woord te vervangen door een afbeelding, verwijdert u alle inhoud van regels 912 en 911 in de parameter UIFILE 1000. Plak de volgende code:

999 is de naam van de bron die verantwoordelijk is voor de afbeelding. Voeg de bron toe aan de Bitmap-groep, noem deze 999 en voeg er een afbeelding aan toe.

120 is de hoogte van de foto.

399 is de breedte van de afbeelding.

Stap 5

Sla het bestand op nadat u alle wijzigingen heeft aangebracht. Open vervolgens de register-editor met de opdracht regedit. Voer in de zoekbalk de UIHost-parameter in en open deze. Vervang de standaardwaarde door de waarde van uw gewijzigde myui.exe-bestand. Sluit de registervensters en start uw computer opnieuw op. Het nieuwe welkomstscherm is geïnstalleerd.

Aanbevolen: