Hoe Het Welkomstvenster Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Welkomstvenster Uit Te Schakelen?
Hoe Het Welkomstvenster Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Welkomstvenster Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Welkomstvenster Uit Te Schakelen?
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

Wanneer Windows opstart of opnieuw opstart, verschijnt het welkomstvenster (welkomstscherm). U moet een account selecteren en vervolgens het wachtwoord invoeren in het invoervenster dat verschijnt. Dit is handig als er meerdere gebruikers op de computer zijn. Maar als u maar onder één account op de computer werkt en alle andere zelden gebruikt? Vervolgens kunt u het welkomstvenster uitschakelen door automatisch in te loggen met uw account.

Hoe het welkomstvenster uit te schakelen?
Hoe het welkomstvenster uit te schakelen?

Noodzakelijk

beheerderswachtwoord en wachtwoord voor het account dat standaard wordt geladen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" - typ in het zoekvak direct daarop control userpasswords2 - en druk op Enter. Er verschijnt een waarschuwing "Windows heeft toestemming nodig om door te gaan" - selecteer "Toestaan".

Stap 2

Het venster "Gebruikersaccounts" wordt geopend. Selecteer met de muis de gebruikersnaam waarvan het account standaard moet worden geladen - verwijder het vinkje bij "Gebruikersnaam en wachtwoord vereisen" - en klik op "Toepassen".

Stap 3

Het venster "Automatisch inloggen" verschijnt. Voer uw wachtwoord in, bevestig het en klik op OK.

Stap 4

Start je computer opnieuw op. Het welkomstvenster is uitgeschakeld. Nu laadt de computer automatisch het vereiste account zonder het welkomstscherm te tonen en zonder dat er een extra wachtwoord nodig is.

Stap 5

Deze methode werkt in Windows Vista en Windows 7. Om het welkomstvenster in Windows XP te verwijderen, klikt u op "Start" - "Configuratiescherm" - "Gebruikersaccounts" - "Gebruikersaanmelding wijzigen" en schakelt u het selectievakje "Gebruik de welkomstpagina" uit.

Aanbevolen: