Hoe Systeemfouten Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Systeemfouten Te Verwijderen
Hoe Systeemfouten Te Verwijderen

Video: Hoe Systeemfouten Te Verwijderen

Video: Hoe Systeemfouten Te Verwijderen
Video: Remove system errors and bugs with adwCleaner 2024, April
Anonim

Het besturingssysteem is een zeer complex iets en de fouten die erin kunnen optreden zijn talrijk en gevarieerd. Het is meestal niet erg moeilijk om een fout op te lossen als de oorzaak bekend is. Het is moeilijk om de ware reden te vinden.

Systeemfouten verwijderen
Systeemfouten verwijderen

instructies:

Stap 1

Log in op het systeem met beheerdersrechten. Selecteer Start => Uitvoeren. Typ "msconfig". Hierdoor wordt het venster Systeeminstellingen geopend. Selecteer op het tabblad "Algemeen" "Selectief opstarten" en schakel de opties uit: "Bestand System.ini verwerken", "Bestand Win.ini verwerken", "Opstartitems laden". Doe niets met Boot.ini. Schakel "Systeemservices laden" niet uit. Klik op Toepassen en OK. Start je computer opnieuw op. Controleer op een fout.

Stap 2

Als de fout verdwijnt, voert u System Setup opnieuw uit. Schakel achtereenvolgens de uitgeschakelde opties in en na elke ingeschakelde optie start u de computer opnieuw op en kijkt u of de fout opnieuw verschijnt. Als dit het geval is, wordt het uiteraard aangeroepen door de laatst ingeschakelde optie. Als de fout zich blijft voordoen, ligt de reden niet in deze opties en kan punt 3 worden overgeslagen.

Stap 3

Er is een bijbehorend tabblad voor elk van de opties. Open het. Daar zie je veel selectievakjes. Schakel de helft uit en start opnieuw op. Nadat u hebt vastgesteld welke groep items de fout veroorzaakt, deelt u deze in tweeën, schakelt u de helft uit, start u opnieuw op - enzovoort totdat de exacte oorzaak van het probleem is vastgesteld.

Stap 4

Als de fout niet in de bovenstaande opties zit, open dan het tabblad "Services", vink het selectievakje "Microsoft-services niet weergeven" aan. Klik op Alles uitschakelen> Toepassen> OK. Herstart. Als de fout verdwijnt, zoek dan naar de service die de fout veroorzaakt door ze in volgorde op te nemen.

Stap 5

Als u de reden kunt vinden, zoek dan bij een specialist uit wat voor soort service, bestand, programma is opgestart, waarvoor het verantwoordelijk is en of het mogelijk is om zonder te doen, d.w.z. en laat het uit. Als het zonder dit onmogelijk is, zijn de acties in elk geval anders, maar in de regel is dit de vervanging van een beschadigd bestand of een groep bestanden.

Stap 6

Als de oorzaak niet is gevonden, is het beter om er niet zelf naar te zoeken en Microsoft-services volledig uit te schakelen - er kunnen onaangename gevolgen zijn. In dit geval is het beter om contact op te nemen met een goede specialist of te besluiten het systeem opnieuw te installeren.

Stap 7

Als fouten niet onmiddellijk verschijnen, maar na een tijdje (10-30 minuten), ligt de reden hoogstwaarschijnlijk niet in de software, maar in de "hardware" - een apparaat raakt oververhit of onder invloed van thermische vervormingen ergens waar het contact weggaat. In dit geval moet u beginnen met het controleren van de hardware.

Aanbevolen: