Hoe Het Spel Te Starten Half-life 2

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Starten Half-life 2
Hoe Het Spel Te Starten Half-life 2

Video: Hoe Het Spel Te Starten Half-life 2

Video: Hoe Het Spel Te Starten Half-life 2
Video: The Final Hours of Half-Life: Alyx -- Behind Closed Doors at Valve Interview 2024, Mei
Anonim

Half-Life 2 ontving onmiddellijk na de release enkele tientallen "Game of the Year"-awards en werd enthousiast ontvangen door gamers. Het kan nog steeds worden beschouwd als de maatstaf voor gameplay-diversiteit en verhaalkwaliteit - dus het is geen verrassing dat de game tot op de dag van vandaag wordt gekocht en geïnstalleerd.

Hoe het spel te starten Half-life 2
Hoe het spel te starten Half-life 2

instructies:

Stap 1

Controleer of uw computer voldoet aan de systeemvereisten. Onder het merk Half-Life 2 worden verschillende games verkocht: naast de originele game zijn dit ook de Standalone add-ons - Episode 1 & 2 (en in de toekomst ook 3). Het is belangrijk dat elk volgend onderdeel steeds meer van de hardware vraagt, ondanks dat de Source-engine hetzelfde blijft. Dit is vooral merkbaar voor videokaarten: in het vervolg was 64 MB videogeheugen voldoende en bij de tweede aflevering was deze waarde gegroeid tot 256 MB.

Stap 2

De Steam-versie wordt automatisch geïnstalleerd. Het enige dat de gebruiker hoeft te doen, is zijn profiel te activeren en op de knop "Downloaden" in de client naast de gekochte versie van het spel te klikken. Het installatieproces vindt parallel aan de download plaats, dus op het moment van voltooiing hoeft u alleen op de snelkoppeling voor starten te klikken.

Stap 3

De gelicentieerde versie in jewel-box zou ook geen installatieproblemen moeten veroorzaken. Onmiddellijk na het plaatsen van de schijf in het station, zou het autorun-menu op het scherm moeten verschijnen, waarin u wordt gevraagd om het spel te installeren. Het wordt gevolgd door het klassieke installatieprogramma, dat u vraagt een map en een pakket voor de installatie te kiezen. Als je op het netwerk wilt spelen, moet je bovendien de geldigheidscontrole van de Steam-service doorstaan - door de licentiesleutel in te voeren die bij het pakket met de schijf wordt geleverd.

Stap 4

De illegale versie die van internet is gedownload, wordt gestart door middel van emulatie. Die. je hebt software nodig zoals Daemon Tools of Ultra ISO, geschikt om met.mdf- of.iso-bestanden te werken. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en klik op "Mount in drive" en volg de instructies in de vorige paragraaf. Vergeet niet dat door het spel van niet-officiële sites te downloaden, je in feite het eerlijk verdiende geld van de ontwikkelaars steelt. Bovendien kun je alleen met de "licentie" via internet spelen, en dit is een zwaar argument in het voordeel.

Aanbevolen: