Hoe Het Spel Op Een Tweede Monitor Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Op Een Tweede Monitor Te Starten
Hoe Het Spel Op Een Tweede Monitor Te Starten

Video: Hoe Het Spel Op Een Tweede Monitor Te Starten

Video: Instructie werken met 2 beeldschermen (laptop en losse beeldscherm) 2022, December
Anonim

Veel van de gebruikers die tegelijkertijd meerdere monitoren voor hun computer gebruiken, geven de voorkeur aan de functie "Uitbreiden". Want zij is het die je in staat stelt om een ​​groter aantal bewerkingen op een computer uit te voeren, bijvoorbeeld: tegelijkertijd een video bekijken en werken op een pc. Maar niet iedereen weet hoe de functies van monitoren opnieuw moeten worden verdeeld.

Hoe het spel op een tweede monitor te starten
Hoe het spel op een tweede monitor te starten

instructies:

Stap 1

Voordat je het spel op de tweede start, moet je ervoor zorgen dat het is aangesloten op een digitaal kanaal, indien aanwezig. Hiermee kunt u een afbeelding van hogere kwaliteit bereiken.

Stap 2

De enige mogelijke oplossing om het spel op een tweede monitor te spelen, is om het de primaire monitor te maken. Hiervoor zijn twee methoden: mechanisch en softwarematig. Als je de eerste optie hebt gekozen, zet dan je computer uit. Koppel de eerste monitor los en start het besturingssysteem. Het besturingssysteem wijst automatisch prioriteit toe aan de enige aangesloten monitor (in dit geval het tweede scherm). Sluit nu een tweede monitor aan, open beeldschermeigenschappen en selecteer "uitbreiden". Wanneer het spel start, wordt het automatisch weergegeven op de tweede monitor.

Stap 3

Als u van de softwaremethode houdt, opent u onmiddellijk na het inschakelen van de pc de weergave-instellingen. Selecteer de tweede monitor waarop je het spel wilt spelen en schakel de optie Maak dit scherm primair in. Wanneer u nu de functie "uitbreiden" inschakelt, is het tweede scherm standaard het hoofdscherm, waardoor u er games op kunt spelen.

Populair per onderwerp