Het Uiterlijk Van Windows XP Veranderen

Inhoudsopgave:

Het Uiterlijk Van Windows XP Veranderen
Het Uiterlijk Van Windows XP Veranderen

Video: Het Uiterlijk Van Windows XP Veranderen

Video: Het Uiterlijk Van Windows XP Veranderen
Video: How To Change language on Windows XP 2024, Maart
Anonim

De ontwikkelaars van het Windows XP-besturingssysteem hebben gebruikers de mogelijkheid geboden om bijna alle ontwerpelementen naar hun smaak aan te passen. U kunt kant-en-klare thema's installeren of alleen afzonderlijke items bewerken. Verander pictogrammen, verander lettertypen, plaats een foto van uw geliefde persoon of hond op uw bureaublad. Het belangrijkste is dat je wat vrije tijd en verlangen hebt.

Het uiterlijk van Windows XP veranderen
Het uiterlijk van Windows XP veranderen

Noodzakelijk

Computer met OC Windows XP

instructies:

Stap 1

Open Eigenschappen voor beeldscherm (menu Start - Configuratiescherm - Beeldscherm). Selecteer in het geopende venster een thema naar keuze. Als u de voorgestelde thema's niet leuk vindt, kunt u een geschikte van internet downloaden. Om een gedownload thema te installeren, gaat u naar de vervolgkeuzelijst met thema's en selecteert u de regel "Bladeren". Zoek de map waar je het thema hebt gedownload - het wordt op je computer geïnstalleerd.

Stap 2

Open het volgende tabblad - Bureaublad. Selecteer de afbeelding die u op uw bureaublad wilt zien uit de voorgestelde lijst of plaats een andere met behulp van de knop "Bladeren". Pas de weergavemodus aan: de afbeelding kan worden gecentreerd, over het hele scherm worden betegeld of worden uitgerekt om op het scherm te passen. Als u geen afbeeldingen wilt plaatsen, kunt u eenvoudig het hele bureaublad vullen met uw favoriete kleur.

Stap 3

Klik op de knop "Bureaublad aanpassen". Er wordt een venster geopend waarin u de standaardpictogrammen "Mijn documenten", "Deze computer", "Netwerkomgeving" en "Prullenbak" kunt vervangen door andere.

Stap 4

Selecteer de schermbeveiliging voor de stand-bymodus en het tijdsinterval voor het uiterlijk. De parameters van de geselecteerde screensaver kunnen naar wens worden bewerkt. U kunt het opstartscherm in volledig scherm bekijken door op de knop "Bekijken" te klikken. Druk op een willekeurige toets om te stoppen met kijken en terug te gaan.

Stap 5

Open het tabblad "Uiterlijk". Pas de individuele designelementen naar wens aan. U kunt een van de voorgestelde kant-en-klare schema's kiezen, of u kunt een reeds geïnstalleerd schema bewerken.

Stap 6

Klik op de knop "Geavanceerd". Klik met de linkermuisknop op het element in het voorbeeldvenster dat u wilt wijzigen. U kunt ook de uitrol "Artikel" openen en het gewenste artikel uit de lijst selecteren. U kunt kleuren, groottes van elementen, lettertypen van inscripties, enz. Nadat u de beste optie hebt gekozen, klikt u op de knop "OK".

Stap 7

Wijzig mappictogrammen om de belangrijkste of favoriete in de algemene lijst te markeren. Bijvoorbeeld een map met belangrijke documenten of videofavorieten. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de gewenste map en selecteert u "Directory-pictogram wijzigen" in het menu dat wordt geopend.

Stap 8

Wijzig, indien gewenst, de snelkoppelingspictogrammen op het bureaublad. Klik hiervoor met de rechtermuisknop en klik in het geopende venster op de knop "Pictogram wijzigen".

Aanbevolen: