Hoe Het Uiterlijk Van Een Foto Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Uiterlijk Van Een Foto Te Veranderen
Hoe Het Uiterlijk Van Een Foto Te Veranderen

Video: Hoe Het Uiterlijk Van Een Foto Te Veranderen

Video: Hoe Het Uiterlijk Van Een Foto Te Veranderen
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s u0026 meer!* 2024, April
Anonim

Met moderne grafische editors kunt u foto's verwerken en onherkenbaar veranderen. U kunt de kleur van de ogen, het haar veranderen, huidonvolkomenheden en figuur verwijderen, accessoires toevoegen, kleding vervangen, enzovoort.

Hoe het uiterlijk van een foto te veranderen
Hoe het uiterlijk van een foto te veranderen

Noodzakelijk

vaardigheden in Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Start Adobe Photoshop, gebruik de opdracht Bestand - Openen om het bestand te selecteren om het uiterlijk van de foto te wijzigen. Klik op de knop "OK". Dubbelklik in het lagenpalet op de achtergrondlaag om deze naar werkend te converteren.

Stap 2

Snijd de foto indien nodig bij. Ga vervolgens naar het menu "Beeld" - "Helderheid / Contrast" en verplaats de schuifregelaars in dit menu om de kleuren van de foto aan te passen.

Stap 3

Verander de kleur van de ogen op de foto, selecteer hiervoor het gereedschap "Toverstaf", zoom in zodat de ogen zo goed mogelijk zichtbaar zijn. Klik met je toverstaf op een kleur om deze te selecteren.

Stap 4

Kopieer de leerlingen naar een nieuwe laag met behulp van de sneltoets Ctrl + J. Selecteer vervolgens de gemaakte laag met pupillen en druk op Ctrl + B. Het menu Kleurbalans verschijnt op het scherm. Verander de positie van de schuifregelaars om de gewenste oogkleur te krijgen.

Stap 5

Selecteer het gereedschap Magnetische lasso om de kleur van de lippen op de foto te wijzigen. Selecteer de lippen ermee, kopieer de selectie naar een nieuwe laag. Verander hun kleur op dezelfde manier als in de vorige stap.

Stap 6

Verander de haarkleur met Photoshop. Voeg de vorige lagen samen en klik vervolgens op de opdracht Nieuwe opvul- of aanpassingslaag maken in het lagenpalet. Selecteer de regel Kleurbalans in het venster dat wordt geopend. Kies vervolgens de gewenste kleur.

Stap 7

Verplaats de markeringen in het venster totdat u degene selecteert die u wilt. Klik OK. De hele foto krijgt de geselecteerde tint. Zet de voorgrondkleur op zwart, vul het laagmasker met deze kleur. Verander vervolgens de voorgrondkleur, maak deze wit. Selecteer het gereedschap Penseel.

Stap 8

Verf het haar op de foto om de strengen te kleuren, verklein het penseel. Ga vervolgens naar het lagenpalet, selecteer in de Overvloeimodus voor de lagenlijst de optie Kleur, hier moet u de waarde van het kenmerk Dekking verminderen. Maak vervolgens de lagen plat. De verandering in uiterlijk op de foto is voltooid.

Aanbevolen: